Fusta care avantajează orice siluetă

Fusta care avantajează orice siluetă

Redactor Andreea Baluteanu

E ușor să te pierzi între atâtea modele de haine, care de care mai fabuloase, între tendințe care rup inima fashionistelor. Cu toate acestea, deși articolele vestimentare în cauză arată extraordinar pe manechinele cu proporții ideale, nu același lucru poate fi spus despre realitatea din cabina de probă, când constați că piesa pe care ai ales-o nu te avantajează defel.

Noi vrem să punem capăt acestei situații și îți arătăm care este fusta care va arăta bine pe orice siluetă! Bonus: ea se numără printre itemurile în tendințe! Nu e așa că deja sună irezistibil?

Fusta petrecută, un miracol pentru orice tip de siluetă

Iată care este răspunsul la toate dilemele tale: fusta petrecută. Acest item se potrivește oricărei siluete și va reuși să pună în valoare în mod magic toate atuurile trupului tău. Aproape că nu îți va veni să crezi cât de bine te vei înțelege cu ea! Bineînțeles, avem și câteva recomandări, care îți vor garanta că fusta petrecută va ghici cu inteligență care sunt defectele pe care trebuie să le camufleze și atuurile pe care să le scoată în evidență, chiar pentru trupul tău!

Fusta petrecută pentru silueta androgină

fusta pentru androgine
Foto: Instagram  @ trestlv

Ești înaltă și slabă, cu un corp pe care și fotomodelele ar putea fi invidioase? Felicitările noastre! Știm însă că, în ciuda faptului că arăți fabulos, ai momentele tale de nesiguranță, pe care fusta petrecută va ști să le șteargă într-o clipită.

Principalul avantaj de care vei beneficia în cazul ei este forma care conferă feminitate trupului. Optează pentru lungimi midi sau maxi, ești una dintre puținele siluete care nu au de ce să se teamă de aceste croiuri. De asemenea, ești liberă să optezi pentru detalii sau inserții care să confere volum, deși noi îți recomandăm să nu exagerezi din acest punct de vedere, fiindcă vrei să accentuezi grația corpului tău androgin. Exemplarul care se va potrivi ideal cu silueta ta este simplu, lejer, midi sau lung, cu o talie accentuată, care să confere feminitate, și croi comod.

Fusta petrecută pentru silueta minionă

Intri în categoria fetelor petite? Mici și delicate, aceste făpturi impresionează cu gingășia siluetei lor, dar nici ele nu sunt întotdeauna mulțumite de ceea ce au primit de la natură. Dacă scopul tău este să găsești o fustă care să îți atenueze din inocență și să te facă să te simți sexi și feminină, tocmai ai găsit eroina: fusta petrecută.

fusta pentru fete mici
Foto: instagram @ story_by_aggie

Tu trebuie neapărat să alegi un model mini, care să îți alungească picioarele (mai ales că minionele au în general picioare splendide, pe care e păcat să nu le expună). De asemenea, ești liberă să optezi pentru volane, pliuri, printuri puternice, tot ce îți trece prin cap îți poți permite. Completează cu un tricou simplu, care să nu încerce să fure atenția meritată de fustă!

Fusta petrecută pentru silueta cu șolduri

Te numeri printre fetele cu siluetă pară? Înseamnă că ai șolduri generoase, care ar face-o și pe Beyonce să pălească de invidie. Ai nevoie de un model de fustă care să fie capabilă să îți accentueze feminitatea, dar care să mascheze și din kilogramele în plus.

fusta silueta para
Foto: instagram @ thestyleeasel

Soluția rezervată ție trebuie să fie opusul fustei recomandate pentru minione! Îți recomandăm să apelezi la un model până la genunchi, cât se poate de simplu. Trebuie să fii conștientă că „zorzoanele” nu vor face decât să îți mărească amplitudinea șoldurilor sau pe a picioarelor. Bile albe câștigă și fusta petrecută cu talie înaltă, care distrage atenția de la șolduri!

Fusta petrecută pentru fetele fără șolduri

Fie că te numeri printre femeile cu siluetă măr sau androgină, ai același inconvenient: ești convinsă de faptul că șoldurile tale sunt inexistente. Dorința ta e lege pentru fusta petrecută, care își va dovedi superputerile și în cazul tău și va crea impresia de șolduri mai proeminente.

fusta silueta fara solduri
Foto: Instagram  @ clothestudio

Așa cum te așteptai, va trebui să mizezi exact pe caracteristicile opuse modelului de mai sus. Ai nevoie de un croi care să fie cât mai bogat în detalii și aplicații! Nu te teme de volane, de paiete, de pliseuri, investește într-o variantă care să fie decorată și cu un cordon în talie și exersează-ți mersul legănat: deja șoldurile tale și-au recăpătat feminitatea.

Datorită atributelor de mai sus, fusta petrecută se va număra printre eroinele verii 2017! Încearcă-i și tu super abilitățile și bucură-te de modul în care îți îmbrățișează silueta!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?
Incepe quiz
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.