Nu Skin

Greşeala pe care toată lumea o face când îşi cumpără jacheta de toamnă

Andreea Baluteanu

Jacheta de toamnă este una dintre piesele atemporale ale garderobei noastre. Aleasă aşa cum trebuie, după criterii care ţin de design, calitate, funcţionalitate, mărime şi adaptabilitate la garderoba ta, ea va avea viaţă veşnică în dulapul tău şi te va scoate din încurcătură de nenumărate ori!

Dacă îţi doreşti şi tu să ai parte de un item nemuritor şi să fii acea bunică nepreţuită, cool, care lasă moştenire o adevărată bijuterie nepoatelor sale, află care este greşeala pe care (aproape) toată lumea o comite atunci când îşi cumpără jacheta de toamnă!

Greşeala pe care o comiţi atunci când îţi cumperi jacheta

Eşti la curent cu toate trendurile şi nu eziţi să investeşti sume importante atunci când vine vorba să îţi achiziţionezi o piesă de bază a garderobei. Deşi jacheta de toamnă pe care o alegi ţi se potriveşte de minune în cabina de probă, descoperi acasă că, din păcate, compatibilitatea dintre voi e mai degrabă medie spre redusă şi că relaţia de dragoste nu va rima nicicum cu „pentru totdeauna”.

Nu te mai ţinem în suspans şi îţi vom spune care este greşeala pe care o comiţi atunci când cumperi jacheta de toamnă! Aşa cum bănuiai, are legătură cu ceea ce faci în cabina de probă: punem pariu că probezi jacheta doar cu hainele de pe tine?

Deşi te priveşti din toate unghiurile şi te asiguri că jacheta îţi vine perfect în combinaţie cu cămaşa suavă sau cu puloverul gros pe care îl porţi, odată ajunsă acasă, descoperi şocată că piesa ta vedetă nu se înţelege defel cu alte itemuri din dulap.

Care este explicaţia? Jachetele de toamnă se numără printre acele piese cu grad maxim de popularitate în dressing: o vei arunca la început neglijent peste o rochie subţire, pentru a ajunge mai târziu să o îmbraci în combinaţie cu un pulover gros, apelând la legile stylish ale layeringului.

Tocmai de aceea, jacheta de toamnă trebuie să fie complexă, precum anotimpul pe care îl reprezintă. La fel cum toamna te cucereşte cu zilele sale frumoase, aurii, dar şi cu serile ploioase, nostalgice, şi jacheta va trebui să se preteze tuturor ideilor tale de stil.

Cum te asiguri că această magie este pe cale să se producă? Probează jacheta cu ceea ce porţi deja, dar ai grijă să aduci în cabină şi un alt item din magazin, complet diferit faţă de ţinuta ta. Nu ar strica să completezi outfitul şi cu pantaloni în cu totul alt stil, pentru a te asigura că jacheta ta este într-adevăr o opţiune versatilă. Cu alte cuvinte, asigură-te că merge atât cu o combinaţie de cămaşă mătăsoasă şi fustă midi, cât şi cu o pereche de colanţi şi un pulover aruncat nonşalant pe tine! Fii atentă la croială, la cum se potriveşte jacheta la umeri, ţine cont de faptul că trebuie să se închidă în ambele cazuri şi să cadă lejer, nu forţat pe silueta ta!

„Este oare posibil?”, te vei întreba. Da! Jachetele de calitate sunt create special pentru a te servi din zorii toamnei şi până la venirea iernii. Fie că este vorba despre un model bomber, despre o jachetă de piele sau despre una de jeans, această piesă nu trebuie să fie prea strâmtă, dar nici prea largă. Renunţă din start la piesele care se mulează perfect pe braţele tale atunci când porţi cămaşa, pentru că nu vor tolera compania unui pulover mai gros. De asemenea, nu îţi recomandăm să mizezi pe modelul oversized, care este deja mult prea amplu pentru hanoracul tău gros: va arăta ridicol cu itemurile care îţi mângâie intim pielea.

Desigur, nu te vom împiedica să îţi cumperi jachete de toamnă pentru fiecare articol din dressing, dacă este ceea ce îţi doreşti (şi îţi permiţi), dar te vom avertiza că aceste itemuri nu au profil de piesă atemporală a garderobei!

Procedează şi tu precum marile vedete de la Hollywood şi pleacă în căutarea acelei jachete care îţi va deveni companioană pe viaţă! Nu uita să o probezi cu articole diferite, ca să te asiguri că nu comiţi şi tu greşeala pe care fiecare a făcut-o, cel puţin o dată în viaţă!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!