Iubirea este altfel pentru toată lumea! Tu cum îți surpinzi persoana iubită de Valentine's Day?

Iubirea este altfel pentru toată lumea! Tu cum îți surpinzi persoana iubită de Valentine's Day?

Redactor Andreea Baluteanu

Poate că zilele oficiale ale iubirii fac lumină în calendar în doar câteva ipostaze, dar, în realitate, iubirea se sărbătorește în fiecare zi. Iar dragostea mai are o particularitate, aceea că e altfel pentru toată lumea. Nu simțim la fel, iar aceasta este misterioasa și extraordinara unicitate a acestei lumi.

Cu alte cuvinte, fiecare iubire e singulară și merită cinstită ca atare. Nu vei experimenta niciodată aceleași senzații pentru două persoane diferite, iar viața are să îți dăruiască atât de multe sentimente!

Prin urmare, nici cadourile pe care le vei oferi nu vor fi la fel. Tu ce fel de dragoste simți? Și cum alegi să o exprimi. Răspunsul nostru este cu o bijuterie…unică de fiecare dată!

Dragostea, declinată în bijuterii! Tu cum iubești?

Bijuteria este cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Și nu ne referim aici la ipostaza sa supremă, inelul de logodnă, ci la acele mici daruri care captează în strălucirea lor, în designul deosebit și în originalitate cele mai alese sentimente. Fă un popas pe Chic Bijoux și vei simți cum dragostea palpită și mai aprins. Noi am consultat secțiunea de cadouri de Valentine’s Day și am rămas plăcut surprinse de oferta diversă, reverberând de emoții dincolo de ecranul gadgetului tău.

cuplu asezat pe podea intre inimi rosii, cuplu tanar si indragosti

Tu cum iubești?

Iubirea ta este puternică precum diamantul.

Trainică, frumoasă, rară, rezistentă, infinită: nu degeaba iubirea a fost asemuită cu un diamant când reține atât de multe din proprietățile acestuia. Însă nu trebuie neapărat să îi cumperi „inelul” iubitei tale ca să îți manifești iubirea nepieritoare ca diamantul. Pe Chic Bijoux am descoperit o idee atât de drăgălașă, ce va marca și uniunea dintre voi.

Este vorba despre setul de două brățări cu diamante naturale în tonuri de alb-negru cu modelul infinitului. Cu pandantiv din aur galben de 14 karate și șnur reglabil, aceste brățări personalizate vor marca la nivel fizic legătura dintre tine și sufletul tău pereche. Ce mai e de subliniat? Că diamantele folosite de cei de la Chic Bijoux au tăietură rotundă și sunt garantate ca fiind Ethical sourced diamonds, împăcându-ți astfel conștiința, în timp ce îți fac inima să tresalte. Șnurul este din mătase vegetală, având o mărime reglabilă care îi permite compatibilitatea cu orice încheietură.

Ce primești, practic? Două brățări, una cu accesoriu Infinit din aur galben de 14 karate și diamant incolor de claritate VVS1, alături de un șnur roșu, și o brățară cu accesoriu tot din aur galben, dar cu diamant negru și șnur de aceeași culoare.

Menționăm că Chic Bijoux îți oferă posibilitatea de a personaliza brățările, recreând pandantivul Infinit din aur roz sau alb. Seturile vor veni acompaniate de un ambalaj cadou și de certificatul de garanție.

bratari cu diamante concept chic bijoux, cuplu care poarta bratari cu semnul infinitului

Iubirea înseamnă fapte, nu doar sentimente.

Ai preferat întotdeauna acțiunea cuvintelor? Nu poți spune că te pricepi la declarații fierbinți, dar gesturile tale vor reda întotdeauna intensitatea sentimentelor? Dacă pentru tine iubirea este promisiune, angajament, acțiune, un doar un simplu sentiment, avem cadoul perfect.

Setul de două brățări Pinky Promise atestă practic seriozitatea jurământului tău de iubire, oficial sau nu. Deși, în sine, conceptul de „pinky promise” sau „pinly swear” e mai degrabă sinonim cu promisiunile din jocurile copilăriei, nu înseamnă că nu e mai sincer, ba dimpotrivă. Iar brățările decorate cu bănuți din argint 925 realizați prin tăiere și gravare laser cu modelul celor două degete mici unite îl exprimă perfect.

Șnurul este tot reglabil, tot din mătase vegetală, iar Chic Bijoux ți-a pregătit și câteva surprize. Astfel, ai posibilitatea de a alege culoarea șnurului din opțiunile disponibile, dar și ocazia de a placa cu aur galben sau roz pandantivul. Bonus: poți imprima o dată sau un mesaj scurt pe spatele bănuțului, gratuit. Promisiunea ta va avea valoarea unui jurământ veșnic!

cuplu care poarta bratari cu pandantiv din argint chic bijoux, cuplu care se tine de mana

Iubirea ta este o parte din tine.

Pentru tine, iubirea nu e sentiment, nu e promisiune, ești tu însăți. Precum o piesă de puzzle fără de care nu ar exista un întreg, ea e adânc integrată în chiar ființa ta. Pentru romanticele și romanticii incurabili, avem două propuneri atât de frumoase!

Începem cu un set de două lănțișoare pentru cuplu absolut superbe, incluzând piese de puzzle personalizate. Fiecare dintre voi va purta astfel la gât o parte din celălalt, simbolizată de pandantivul realizat din argint 925. Ea va primi un lănțișor de 45 de cm, iar el un șnur gros de culoare neagră, pentru a ține aproape de inimă „bucățica” din celălalt. Chic Bijoux e din nou la înălțime și îți oferă posibilitatea personalizării pandantivelor, alegând fie mesajul produs de brand, fie unul propriu. De asemenea, poți placa lănțișoarele cu aur galben sau roz pentru suma suplimentară de 20 de lei.

Pentru ce mai poți opta? Pentru un set de brățări de cuplu cu pandantive concepute din argint 925. Șnurul este reglabil, bijuteriile sunt concepute în atelierele Chic Bijoux din Cluj Napoca, iar dragostea, infinită. Poți personaliza gratuit accesoriile cu orice text îți dorești și poți placa brățara, la alegere, cu aur galben sau aur roz.

set de bratari si de lantisoare pentru cuplu de la chic bijoux

Iubirea este o legătură invizibilă.

Una dintre cele mai frumoase semnificații ale iubirii este reprezentată de legătura indisolubilă pe care o stabilește între două ființe. Și aici nu e neapărat vorba despre partenerul și partenera de cuplu, dar și despre relația dintre copil și părinte, dintre prieteni sau rude.

Suntem recunoscătoare Chic Bijoux pentru că a surprins aceste accepțiuni ale iubirii, atât de diferite, și îți prezentăm alte daruri magice.

Un bărbat obișnuit se poate îndrăgosti, dar numai unul grozav va deveni tată. De aceea, brățările decorate cu mesaje către cel mai iubit părinte sunt o alegere extraordinară dacă ai o familie împlinită, de Ziua Sfântului Valentin.

Ai de ales între brățara bărbătească cu piele lată împletită, decorată cu o plăcuță cu gravură personalizată din argint 925. Închizătoarea este neagră, din inox, iar accesoriul este realizat pe mărimi. Firește, vei grava propriul tău mesaj pe plăcuță și poți de asemenea să optezi pentru placarea cu aur galben sau roz.

Ce îți mai e pus la dispoziție de către Chic Bijoux pentru a marca legătura imposibil de rupt care este dragostea? Brățara „Soțul și tăticul perfect”. Concepută din piele și decorată cu o plăcuță gravată din argint 925 și placată cu aur de 14k, brățara poate fi personalizată cu mesajul care redă cel mai fidel legătura dintre voi și îi va aminti mereu iubitului tău de cei mai importanți oameni din viața sa. Poți alege culoarea pielii (maro sau neagră), și este recomandat să specifici și mărimea brățării.

seet de bratari pentru barbati si lantisor chic bijoux

La Chic Bijoux, dragostea se trăiește într-un infinit de feluri! Producătorul realizează bijuterii personalizate, create după modele disponibile sau după ideile clientului, din argint 925, aur alb, roz sau galben și, firește, neprețuitele diamante naturale. Tu ce mai aștepți? Cum trăiești iubirea și cum ai de gând să surprinzi persoana iubită acum? Sunt întrebări la care e musai să oferi un răspuns, iar al nostru e unul de excepție: brățările cuplu de la Chic Bijoux!

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Cu ce se curăță gențile din piele, ca să le păstrezi ca noi
Ce crede iubitul tau despre Valentine’s Day?
Incepe quiz
Ce crede iubitul tau despre Valentine’s Day?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.