Mai important sau mai scump?

Mai important sau mai scump?

Redactor Divahair.ro

Valoarea emotionala si simbolica a unui inel de logodna nu este comparabila in simbolism cu cea a oricarei alte bijuterii, chiar daca are o valoare materiala mai mare, cum ar fi un colier cu diamante. sau un inel cu diamante mai mari. Din acest motiv, cel mai important este sa faci alegerea cea mai buna.

Dupa cum multi stiu, oferirea unui inel de logodna este un obicei adanc inradacinat, care se facea in cele mai vechi timpuri. Da, la inceput cu un scop materialist. Inelul de logodna trebuia sa aiba o valoare mare, care acoperea toate situatiile neprevazute. In cazul neindeplinirii promisiunii date de mire, valoarea materiala a acestui inel urma sa serveasca drept compensare miresei pentru cheltuielile suportate pentru ceremonie si pentru timpul investit in acest sens. In mod firesc, in prezent s-a pierdut aceasta conditie absolut materiala, dar isi pastreaza valoarea unei promisiuni de dragoste care se va implini odata cu casatoria.

cuplu care se casatoreste

Odata ce cadoul este oferit viitoarei mirese, iar aceasta accepta dorinta de a se casatori, se va angaja pentru a face si a indeplini promisiunea si pentru a o demonstra, desigur. Inelul va fi purtat din acel moment pana in ziua nuntii. Mai tarziu poate fi purtat continuu sau ocazional si pe mana stanga sau dreapta impreuna cu verigheta.

Poate unii isi pun aceasta intrebare. Sa fie oare diamantul personajul principal? Nu este obligatoriu. De fapt, de multe ori se ofera un inel de logodna cu un alt tip de piatra pretioasa, cum ar fi smaraldul, rubinul sau safirul si chiar imitatii ale diamantului, cum ar fi zirconiul. Asa cum am spus, importanta unui inel de logodna este simbolismul pe care il poarta. Cu toate acestea, in aproape 95% din cazuri, piatra aleasa este diamantul in oricare dintre dimensiunile, culorile sau formele sale. Desigur, diamantul este cel mai dur material care exista si de aceea sensul acestuia intr-un inel de logodna capata semnificatia fagaduintei unei iubiri indestructibile.

Cel mai important este sa cumparati un inel bun si frumos cu un diamant sau alta piatra pretioasa, care transforma cadoul intr-un martor al promisiunii pe viata. Sa alocati bugetul pe care vi-l puteti permite este intotdeauna cea mai buna idee. Cea mai importanta valoare a acestui inel de logodna va fi intotdeauna oportunitatea de a fi oferit cadou si implicit semnificatia acestuia.

Articolul urmator
Garderoba sustenabilă: cum o obții cu buget redus
Garderoba sustenabilă: cum o obții cu buget redus
Câte piese din anii '90 mai recunoști?
Incepe quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.