Mesajul unei fashioniste voluptoase pentru toate miresele din lume

Miercuri, 24.08.2016
de Bianca Geica

Am putea afirma cu tărie că nu există viitoare mireasă care să nu fie obsedată de silueta ei înainte de nuntă. Câte femei nu se supun unor diete draconice cu câteva săptămâni înainte de ziua cea mare, doar pentru a arăta impecabil în rochia imaculată de mireasă?

Ei bine, Callie Thorpe, o faimoasă bloggeriţă de modă plus-zise din Londra, a reuşit să redefinească standardele de frumuseţe impuse de societatea în care trăim! Callie s-a folosit de pozele sale de nuntă pentru a transmite un mesaj puternic femeilor de pretutindeni, care sunt de părere că nu vor arată bine în mult visata rochie de mireasă fiindcă nu sunt suficient de slabe.

 

A photo posted by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Acum două săptămâni, Callie s-a căsătorit cu bărbatul vieţii ei, Dan Hetherington, într-o rochie de mireasă tip sirenă. Însăşi Callie a recunoscut că nu s-ar fi gândit nicio clipă că s-ar putea simţi frumoasă într-o piesă vestimentară atât de îndrăzneaţă - având în vedere foemele voluptoase, însă atunci când a probat-o pentru prima oară, a ştiut că aceea este rochia de mireasă în care va păşi spre altar pentru a-i jura iubire veşnică iubitului ei.

 

A photo posted by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Iată ce mesaj transmite Callie Thorpe tuturor mireselor din lume: “Am ştiut încă din prima clipă că aceasta este rochia perfectă pentru mine. Mi-au plăcut enorm aplicaţiile din dantelă şi faptul că pietrele preţioase strălucesc discret în lumină.  Am ales o rochie în culoarea şampaniei şi vreau să vă spun că ador cum această nuanţă îmi pune în valoare pielea măslinie. Ador cum se mulează pe şoldurile mele şi felul în care croiul acestei rochii îmi pune în evidență întreaga siluetă. Nu am visat nicio clipă că voi purta o astfel de rochie de mireasă la nunta mea. Ba chiar obişnuiam să cred că nu mă voi mărita până nu voi slăbi. Au existat momente în care nu mă simţeam demnă să port o rochie de mireasă, fiindcă îmi era teamă că îmi va accentua toate imperfecţiunile! Din fericire, pe măsură ce înaintezi în vârstă şi începi să te maturizezi, ajungi să-ţi dai seama că felul în care arăţi nu contează atât de tare în faţa oamenilor care te iubesc. Dan mă iubeşte indiferent de numărul kilogramelor mele. Când m-a văzut pentru prima oară în rochie de mireasă, în timp ce păşeam emoţionată spre altar, i-au dat lacrimile de fericire. I-am citit bucuria pe faţă pe măsură ce înaintam uşor către el. Mă privea că pe o făptură magică. Aşa că profit de această ocazie pentru a le transmite un mesaj mireselor de pretutindeni, indiferent că sunt slabe sau plinuţe: Nu trebuie să slăbeşti pentru a arăta impecabil în ziua nunţii! Ai dreptul să fii fericită indiferent de silueta ta!  Vei fi cea mai frumoasă femeie din încăpere fiindcă ţi se va citi fericirea pură pe faţă. Vei străluci pentru că iubeşti şi ştii că persoana de lângă tine te iubeşte, la rândul său, pentru ceea ce eşti! Fiecare om are dreptul la fericire!”, le transmite Callie viitoarelor mirese într=un mesaj însoțit de o imagine în care îşi eteleaza rochia de mireasă.

 

A photo posted by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

 

A photo posted by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Callie şi-a deschis sufletul în faţa amicilor săi virtuali, dezvăluindu-le că până să-l cunoască pe actualul ei soţ, nu credea că cineva va ajunge să o iubească vreodată din cauza faptului că este plinuţă. “Se spune că acceptăm ceea ce credem că merităm. Când eram adolescentă, nu credeam că îmi voi găsi jumătatea. Credeam că trebuie să slăbesc astfel încât cineva să poată ajunge să mă iubească atât de tare încât să mă ia de soţie. Dan m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în mine! Îmi reaminteşte zi de zi că merit să fiu iubită. Atunci când întâlneşti persoana care face tot ce îi stă în putinţă să te vadă mereu cu zâmbetul pe buze, care este alături de tine şi te ajută să te ridici în cele mai dificile momente din viaţa ta, nu contează cum arăţi în rochia de mireasă. În ochii jumătăţii tale, eşti cea mai frumoasă făptură din lume. Meriţi să fii iubită pentru ceea ce eşti, însă înainte de toate, trebuie să înveţi să te iubeşti. Doar atunci când te iubeşti şi eşti împăcată cu tine însăţi, vei primi din partea celorlalţi iubirea pe care o meriţi”, a mai scris Callie.

Tu ce părere ai despre această mireasă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!