Nouă bijuterii cu care îți vei scoate din anonimat ținutele verii

Nouă bijuterii cu care îți vei scoate din anonimat ținutele verii

Redactor Andreea Baluteanu

Moda verii 2017 e simplă, confortabilă, migrând spre sport și minimalism, un antidot perfect împotriva căldurii copleșitoare a anotimpului. În același timp, însă, ea ne pune la încercare dorința de a străluci, de a fi unice și vibrante!

Nu mai ai motive de îngrijorare: poți purta ținute de vară lipsite de pretenţii. Noi am descoperit bijuteriile cu care vei scoate orice outfit din anonimat. Sunt superbe, colorate, pline de atitudine și personalitate și, mai important, create cu dragoste.

Descoperă modelele care ne-au cucerit!

Bijuterii fabuloase cu care să ieși în evidență în această vară

Situată în inima Timișoarei, Bijuteria Șeva e un atelier prin care orice fată ar dori să se plimbe! Cu o echipă mică și talentată, compusă din două creatoare de bijuterii și un geolog, se remarcă prin calitatea, pasiunea și iubirea cu care sunt create podoabele, care se simte de la prima atingere.

Bijuteria Șeva se mândrește cu faptul că nu are clienți, ci prieteni! Pietrele sunt aduse personal din locații precum India, Thailanda, Vietnam și China, argintul folosit te va uimi cu finețea sa, iar zincul utilizat este de o înaltă calitate, în baie de argint, cu proprietăți antiseptice și antialergice.

seva

Acestea sunt bijuteriile pe care noi am pus ochii în vara 2017 și care ne vor scoate din anonimat combinațiile de jeans și cămăși, albele rochii de vară sau dragii noștri shorts de jeans. Te ispitim de această dată cu vibrații colorate și cu modele care îți vor fura inima!

Trebuie să recunoaștem că am rămas fascinate de colecția Fleur de Temps, o asociere absolut spectaculoasă de bijuterii ce folosește pietre superbe precum cuarțul, jaspul, peridotul, granatul, lapis lazuli, coralul sau rodonitul. Așteaptă-te la o explozie de culoare, una care îți va transforma în mod neașteptat chiar și cele mai banale ținute.

colier

Am făcut o pasiune pentru acest colier! Plină de pasiune și de culoare, bijuteria e concepută din pietre veritabile, naturale, și spune o poveste a frumuseții și a autenticității.

Va merge de minune atât la o rochie diafană, dar și la un tricou simplu. Fiind concepută cu dragoste, e plină de viață și de strălucire, cu acea amprentă de unicitate care te va propulsa în centrul atenției tuturor.

Dacă extravaganța nu e cuvântul tău preferat, cu siguranță vei adora colierele colorate la baza gâtului, din pietre de calitate. Optează fie pentru reflexii calde de chihlimbar, concepute parcă special pe sufletul verii, fie pentru vibrații proaspete de azuriu: vor arăta minunat în compania acelei bluze albe ca neaua care te acompaniază pe tot parcursul anotimpului cald!

colier

colier chihlimbar

colier bijuteria sevia

colier cu pandantiv

La un eveniment pretențios vei avea însă nevoie de un colier statement.

Optează pentru un lănțișor la baza gâtului, cu pandantiv: din metale opulente, care te vor ajuta să atragi toate privirile asupra ta, bijuteriile împletesc glam-ul cu naturalețea, exact coordonatele pe care le dorim în vara 2017.

Recurge la o rochie-cămașă simplă, diafană, și vei fi răvășitoare.

colier

Dar colierele cu care Bijuteria Șeva ne-a cucerit inima nu sunt disponibile doar într-o singură (fie ea superbă) culoare. Adorăm modelele în mai multe nuanțe, cele care ne fac să ne simțim ca niște prințese exotice adulate. Precum un curcubeu sau cu efecte ombre, podoabele de mai jos redau perfect măiestria bijutierilor și splendoarea pietrelor prețioase! Sunt accesoriul perfect pentru ținutele all white, despre care specialiștii spun că vor domina tendințele din acest an!

colier verde

colier curcubeu

Nu am fi adevărate fashioniste dacă nu am adora seturile de bijuterii: un colier și cercei perfect asortați, pentru acele momente când vrei să fii desăvârșită din cap până în picioare. Reflexiile de coral sunt ideale pentru party-urile aprinse ale verii, dar și pentru petrecerile delicate, ținute în grădină, și îți vor scoate orice ținută din anonimat. Se potrivesc la perfecție cu un ansamblu de culottes și o cămașă statement!

set de bijuterii seva

Bijuteria Șeva s-a transformat, grație exemplarelor superbe de mai sus, în magazinul căruia îi încredințăm toate visurile noastre colorate de vară. Cu pietre superbe, din toate colțurile lumii, cu talent și căldură, acestea sunt bijuteriile care ne vor scoate din anonimat toate ținutele fancy ale verii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.