Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Pantofii de la Zara și Deichman, realizați în România. Te așteptai?

Viorica Ghinea

Orice iubitoare de pantofi cunoaște bine mărcile de pe piață, iar Zara și Deichman ocupă un loc fruntaș în domeniul încălțămintei și nu numai. Probabil că mulți români se gândesc că astfel de produse sunt lucrate mult prea bine pentru a fi realizate în țara noastră, dar adevărul este că România se află printre țările producătoare. Conform economica.net, din țara noastră pleacă în străinătate în jur de 28 de milioane de perechi în fiecare an.

Află mai multe informații despre povestea pantofilor eleganți de la Zara și Deichman!

România, printre cei mai importanți producători de pantofi din Europa

Potrivit datelor unui studiu realizat de 14 cercetători pentru Comisia Europeană, aferente anului 2014, România produce 8,2% din cele aproximativ 729 de milioane de perechi de pantofi realizați în Europa. Așadar, țara noastră se numără printre cei mai importanți producători de pantofi din Europa pentru aceste branduri. Statele care ocupă primele locuri din top sunt: Italia cu 50%, Spania cu 13% și Portugalia cu 12%, conform economica.net.

Pe lângă România, mai există și alte state din Europa Centrală și de Est unde se produc încălțăminte pentru piața din Marea Britanie, Germania și Italia în special (Albania, Slovacia, Polonia, Macedonia și Bosnia și Herțegovina). Dar capacitățile de producție din țara noastră se ridică cu mult deasupra celorlalte state. De altfel, românii sunt recunoscuți și în afară pentru forța de muncă și determinarea pe care o au.

Nu doar brandurile Zara și Deicham au fost vizate în acest studiu, ci mai sunt și alte firme producătoare de încălțăminte ce au la bază forța de muncă provenită din România, dar și din celelalte state enumerate mai sus – Ara, Bata, Goex, Humanic, Rieker, Gabor și CCC Shoes.

Te-ai gândit vreodată că pantofii produși de branduri precum Zara și Deichman ar putea fi realizați chiar în România? Vei privi altfel de acum înainte produsele create de aceste branduri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!