Pantone a anunțat culoarea anului 2019

Pantone a anunțat culoarea anului 2019

Lorena Teacă

Așa cum ne-au obișnuit în fiecare an, specialiștii de la Institutul Pantone au ales culoarea anului următor! Femeile pasionate de modă și cele care sunt îndrăgostite de culorile calde, dulci, care oferă eleganță și feminitate hainelor, vor adora culoarea anului 2019!

Femeie pe stradă

Dacă anul acesta femeile s-au orientat spre ultraviolet, o culoare închisă, sobră, în 2019 se vor îndrăgosti de Living Coral, o culoare energică, jucăușă.

„Influența dominantă de anul acesta a fost mediul înconjurător”, a afirmat Laurie Pressman, vicepreședintele Pantone. „Am avut în minte frumusețea naturii și importanța păstrării mediului înconjurător. Gândiți-vă la recifele de corali, care adăpostesc și hrănesc viața marină, dar care sunt pe cale de dispariție”, a adăugat aceasta.

Geantă coral

În plus, Laurie Pressman a explicat că alegerea culorii anului nu reprezintă o prognoză a tendințelor ci „este o reflecție a ceea ce se întâmplă, o culoare simbolică a ceea ce se petrece la un moment dat în cultură”.

Nuanța poate fi purtată cu piese vestimentare roz, crem, albe, negre, portocalii, albastre și maro. Paleta de culori cu care poate fi combinată această nuanță este variată, ceea ce conturează faptul că este o culoare plăcută, care poate fi purtată fără efort.

Două femei

În plus, nuanța este una plăcută, care poate fi purtată atât de femeile conservatoare, care preferă ținutele office, cât și de cele îndrăznețe, care au curajul de a încerca orice nouă tendință ieșită din tipare.

Living Coral este nuanța anului 2019, așa că de acum încolo ne așteptăm să vedem această culoare în oferta producătorilor de haine. Însă și gadgeturile sau piesele de mobilier vor fi adaptate conform tendințelor.

Ce părere ai despre culoarea anului 2019? Îți vei achiziționa piese în această nuanță?

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.