Piesa din garderobă care strică reputația unei femei

Redactor Andreea Baluteanu

De multe ori, ne îndrăgostim atât de tare de o piesă, încât am purta-o tot timpul! Chiar dacă ea nu se mai află de mult în tendințe, noi nu renunțăm la dragostea pe care i-o purtăm și preferăm să îi rămânem fidele!

Cu toate acestea, unele dintre aceste piese nu au fost respinse de modă din capricii, ci pentru că nu ne făceau niciun serviciu estetic, ba dimpotrivă! Iar piesa din garderobă care îți strică reputația e cel mai bun exemplu în acest sens. Află despre ce este vorba din rândurile de mai jos!

Piesa care te face să arăți ca o femeie ușoară: renunță la ea!

Poate că moda e superficială, capricioasă și imprevizibilă, dar, în același timp, rareori se înșală! Mai ales atunci când respinge cu vehemență un articol, e semn că piesa respectivă chiar nu are ce căuta în garderoba noastră.

pantofi cu toc si platforma
Foto: Instagram @team_werner

Te întrebi despre ce e vorba? Nici mai mult, nici mai puțin decât despre pantofii cu platformă și toc cui! Acest model s-a purtat acum mai mult de zece ani, într-un moment în care moda nu era renumită pentru alegerile pe care le făcea. Din fericire, tendințele și-au revenit, și, după clipele regretabile de amețeală, au expulzat pentru totdeauna acest item din sânul lor.

Acum, tot ce îți vor aduce pantofii cu platformă foarte groasă și toc foarte înalt este o reputație compromisă! Te fac să arăți ca o „femeie ușoară”: știm, suntem dure, dar este necesar, pentru că e exact impresia pe care o lasă.

pantofi urati
Foto: Instagram @ __aliiiina_

De ce, te poți întreba? Pentru că sunt împrumutați, nici mai mult nimic mai puțin, decât din garderoba stripteuzelor! Iar aspectul lor vulgar (poate unii îl consideră sexi, dar noi preferăm să înțelegem altfel senzualitatea), aproape grosolan, cu platforma imensă și tocul înalt, contribuie din plin la acest efect.

Nu putem trece cu vederea nici peste faptul că piesa care îți strică reputația este și extrem de inconfortabilă! Iar faptul că te clatini atunci când mergi cu pantofi cu platformă și toc cui este un argument în plus în favoarea ideii că nu ești nici sexi, nici atrăgătoare atunci când îi porți!

Cu ce înlocuiești pantofii cu platformă groasă și toc cui

Moda arată cu degetul, dar are grijă, precum o prietenă bună, să ne dea și cele mai bune sfaturi! Cu alte cuvinte, ea ne-a interzis să purtăm pantofii cu platformă și toc, dar s-a preocupat ne arate și care sunt opțiunile care ne avantajează, în schimb.

Nu se vor demoda niciodată, așa că e de la sine înțeles că stilettos încep lista noastră de substitute stilate ale piesei care îți strică reputația. Privește-le silueta grațioasă și apoi compară-i cu interdicția noastră de azi: nu e așa că acum înțelegi pe deplin argumentele noastre?

stilettos
Foto: Instagram @ postmodernplaymate

Dacă vrei să fii și mai aproape de tendințe, mizează în vara 2017 pe o pereche de saboți. Apelează la culori puternice, vii, la un toc mediu și gros și acoperă vârful piciorului, ca să obții varianta care va fi la modă și la toamnă.

saboti
Foto: Instagram @ whowhatwearcollection

Nu în ultimul rând, sandalele cu toc înalt vor fi mereu în tendințe și, precum stilettos, au acea formă clasică, armonioasă și atrăgătoare, care le câștigă evident supremația în fața pantofilor cu platformă și toc cui!

sandale
Foto: Instagram @ gianvitorossi

Tu ce părere ai? Mai deții încă acești pantofi blamați, pe care multe femei îi poartă însă, în dressing? Ai de gând să renunți la ei în urma îndemnului nostru?

Surse foto: IStock, Instagram

Articolul urmator Giorgio Armani dă verdictul: cinci piese vestimentare esențiale în garderoba oricărei femei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.