Pune-ți în valoare personalitatea cu bijuterii statement de la Joomay!

Pune-ți în valoare personalitatea cu bijuterii statement de la Joomay!

Redactor Andreea Baluteanu

Nu mai contenim să lăudăm rolul bijuteriilor în a desăvârși o ținută, în a-i conferi personalitate, în a o ridica de la rang de simplă asociere de haine și accesorii la outfit care te reflectă pe tine însăți. Dar nu toate bijuteriile sunt concepute la fel și, dacă îți dorești să impresionezi, să fii sorbită din priviri oriunde ai merge, ai nevoie de podoabe cu adevărat speciale.

Noi le-am regăsit la Joomay, brandul care transformă bijuteriile în artă purtabilă, complimentându-ți personalitatea! Aruncă o privire asupra modelelor care ne-au făcut să suspinăm de încântare și află totul despre filosofia Joomay în rândurile de mai jos!

Bijuterii marca Joomay care îți îndeplinesc visurile și îți reflectă personalitatea

Joomay a luat naștere în mâinile talentate ale designerului de bijuterii Carmen Vornicelu, ea însăși afirmând că brandul este „copilul meu făcut, nu născut, un copil la fel de teribil precum ceilalți ai mei”. Fondat la Londra, brandul Joomay transformă bijuteria din accesoriu în obiect de artă, dar o artă purtabilă, în care echilibrul formelor și personalitatea care vibrează din designul plin de viață îți acaparează privirile și îți cuceresc sufletul.

a
Colier Acrux BV, joomay.com

Bijuteriile Joomay impresionează prin strălucirile multifațetate, tridimensionale, prin volumele și jocurile de lumină uluitoare, care le fac întru câtva asemănătoare cu sculpturile de gheață. Nu e întâmplător acest efect, dat fiind faptul că superbele cristale Swarovski folosite sunt pictate manual cu o tehnică ce redă un „painted ice effect”. Este suficient să arunci o privire asupra colierului scânteietor de mai sus, ca să înțelegi la ce ne referim.

Dar ceea ce impresionează la bijuteriile Joomay este mixul dintre lumină și culoare: vei vedea că cea mai mare parte a bijuteriilor sunt scăldate în nuanțe neon și iridiscente, contemporane, disco black light, fluorescente, dar înnobilate de strălucirile vintage perlate. Nu îți vei putea exprima mai frumos personalitatea decât prin aceste bijuterii ce redau un contrast între vechi și nou, între tehnologia modernă prin care sunt recreate și tehnicile handmade, între texturile de mat și lucios sau transparent și opac. Pare o poezie, dar o vei înțelege cu atât mai bine atunci când privești colierul placat cu aur, cu cristale Swarovski vopsite manual în nuanțe de roșu din imaginea de mai jos, care te va transforma într-o adevărată prințesă.


Colier Electra Red, joomay.com

Firesc că în spatele acestor bijuterii de excepție, care te vor ajuta să strălucești și să îți reflecți personalitatea în această toamnă, nu putea sta decât o femeie de excepţie. Designerul Carmen Vornicelu este îndrăgostită de creație, despre care mărturisește că e un adevărat mod de viață, și se declară inspirată de femeia modernă, pe care o consideră un role model. Sub oblăduirea ei, Joomay a devenit un brand de bijuterii puternic pe plan internațional, care a fost recompensat inclusiv cu premiul de „Best in show" în Shanghai, a participat la Pure London și a fost expus la Paris și Munchen și în muzeul Swarovski din Wattens.

Carmen Vornicelu se implică în fiecare etapă din crearea bijuteriilor, de la definirea conceptului și a designului până la pictarea manuală a cristelelor și prelucrarea tehnologică. De fapt, atenția și dragostea pe care le implică atât ea, cât și întreaga echipă Joomay contribuie la nașterea bijuteriilor unice, în care nuanțele sunt pure, iar procedeele de fixare asigură calitatea excepțională și apariția unui produs long lasting, pe care tu îl vei purta pentru totdeauna.

Iar acesta este principalul motiv pentru care trebuie să alegi o bijuterie Joomay: ai în fața ochilor o bijuterie specială, atent manufacturată, o combinație perfectă între calitate, grijă și unicitate, o operă de artă, așa cum am mai spus. Sunt exact caracteristicile pe care le reflectă bijuteria cu aer regal de mai jos!


Colier Becrux Gold, joomay.com

Vei fi convinsă să încerci Joomay și datorită descrierii pe care Carmen Vornicelu și echipa ei o fac femeii care poartă acest brand: „plină de viață, de culoare și de entuziasm, o femeie senzuală, care atrage atenția asupra ei într-un mod natural”. Da, exact ceea ce gândești și tu: purtând Joomay, vei fascina fie că ești la un party pompos, fie că îți duci copiii la școală. Sclipind în ape verzi-albăstrui, bijuteria de mai jos îți va aduce principala caracteristică a brandului: personalitate!Colier Sirius Aqua, joomay.com

O altă calitate a bijuteriilor Joomay este că pot fi purtate oricând și oriunde: la birou, alături de o cămașă apretată sau de un deux-pieces opulent, la joacă împreună cu cei mici, cu un T-shirt și blugii tăi mult iubiți și, bineînțeles, la un party glam, cu cea mai senzațională rochie din dulap. Cele două brățări de mai jos se vor preta oriunde!

braatara joomay
Bratara Mimosa Orange joomay.com
bratara joomay
Bratara Gemma BW joomay.com

Te vei îndrăgosti și tu de colecția JOY, care explică perfect de ce iubim bijuteriile; pentru că ne aduc bucurie și ne complimentează personalitatea. Cu ajutorul lor, vom ajunge să nu fim noi cele care se uită apreciativ la stele, ci astrele ne vor admira apariția, așa cum ne garantează designerul Joomay. Iar colierul de mai jos, a cărui strălucire este inspirată chiar de sclipirea stelelor, va fi un aliat prețios în acest joc!Colier Haze Multicolor Joomay.com

O bijuterie este cel mai bun cadou pentru o femeie, care o va cuceri, o va răsfăța și o va surprinde, așa că te îndemnăm să lași acest articol și la vederea partenerului tău! Nouă ne-ar fi imposibil să alegem dintre minunățiile de mai jos, în nuanțe de verde proaspăt și efervescent sau cu trei pandantive, înlănțuindu-se împreună ca o constelație. Tu ce părere ai despre ele?

colier verde

Colier Heze Irridiscent Green joomay.com
colier cu trei pandantive

Colier Polaris Nude, joomay.com

Dacă te-am convins că bijuteriile Joomay sunt un must-have pentru femeia prezentului, te îndemnăm să accesezi site-ul joomay.com. Ai la dispoziție peste 60 de modele pe stoc din care să alegi, de la colierele și brățările fascinante de mai sus până la pandantive și broșe unicat. Lasă-te cucerită de strălucirea pură, de arta purtabilă și de personalitatea vibrantă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.