Rochiile vaporoase și lejere, vedetele verii!

Rochiile vaporoase și lejere, vedetele verii!

Redactor Divahair.ro

Noua colecție Giorgal primăvară-vară 2016 este un manifest pentru linii simple și finisaje curate, puse în valoare printr-o diversitate de culori și texturi, prin suprapuneri de nuanțe și printuri deosebite. Acestea reflectă stilul clasic și rafinat care definește lumea Giorgal.

Piesele din colecția primăvară-vară sunt croite din materiale vaporoase, ușoare, care îndeamnă la vacanță, dar, prin caracteristica lor volatilă, maleabilă, sunt perfecte pentru ținute casual sau smart casual pentru o zi la birou. Texturile din fibre naturale si croielile lejere pun în evidență silueta, iar feminitatea ținutelor este o caracteristică marcantă.

Rochiile, vedetele colecției

În colecția primăvară-vară 2016, Giorgal propune o multitudine de modele de rochii. Rochiile au o croială minimalistă, foarte naturală. Liniile colecției trasează atât rochii midi sau scurte, cât și vaporoasele rochii lungi.

Rochiile midi sau scurte evidențiază talia, cu o croială tip creion sau cloș și sunt potrivite atât pentru seri elegante, cât și pentru ținute de zi. Rochiile lungi sunt realizate din texturi diafane, ideale escapadelor pe litoral.

Rochia tip cămașă, cu printuri ce îmbină albul și tonuri de albastru, este un must-have al colecției.

Materiale ușoare, pentru zile cu soare arzător

Materialele vaporoase, lejere, din fibre naturale, precum inul, măteasa, satinul sau voalul, domină colecția și sunt texturile ideale pentru o zi cu soare arzător. Fluiditatea lor oferă pielii o stare răcoroasă, iar ținutele arată sofisticat și rafinat.

Imprimeuri cu personalitate

În ținutele Giorgal din colecția actuală se regăsește o puternică amprentă a naturii, inspirația printurilor având o tușă delicată, florală, în timp ce nuanțele de azuriu, galben electric, bleumarin, maro sau alb oglindesc cerul, soarele, marea și pământul.

Printurile creațiilor Giorgal oferă ținutei o imagine modernă, actuală, formele geometrice simple, abstracte fiind un secret al tinereții hainelor Giorgal.

Astfel, noua colecție Giorgal este îmbinarea perfectă între comoditatea unor piese simple, foarte ușor de asortat și acel chic aparte, care este oferit de fiecare personalitate care poartă aceste ținute.

 

Despre Giorgal

Giorgal este un brand românesc discret, care nu epatează, ci se lasă pus în valoare de adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă.

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile Giorgal pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro. Detalii pe www.giorgal.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.