Sărbătorește dragostea cu sclipiri prețioase! Idei de cadouri care ajung direct la suflet

Sărbătorește dragostea cu sclipiri prețioase! Idei de cadouri care ajung direct la suflet

Redactor Divahair.ro

Februarie este, fără doar și poate, luna iubirii. Cu Dragobetele și Ziua Îndrăgostiților, avem (cel puțin) două prilejuri pentru a ne manifesta iubirea exact așa cum ne place. Și cum un cadou nu putea lipsi din orice celebrare a dragostei, azi îți recomandăm cele mai frumoase bijuterii pe care le poți dărui de zilele iubirii.

Sărbătorește cele mai minunate sentimente cu strălucire, așa cum te invităm în rândurile de mai jos! Iată care sunt ideile de cadouri ce merg direct la sufletul femeii iubite!

9 cadouri pentru luna iubirii: ce să oferi persoanei tale dragi

O bijuterie e un cadou minunat în luna iubirii, tocmai pentru că reflectă cele mai prețioase însușiri ale dragostei: trăinicia, rezistența, frumusețea și strălucirea. Precum văpăile din inimă, piesele de mai jos nu se vor demoda, vor fi mereu alături de tine și îți vor face viața cu totul deosebită.

La Accent găsești bijuterii de calitate, pline de strălucire, care o vor surprinde, fară doar şi poate, pe femeia specială din viața ta!

Aur galben

Cu sclipiri calde, bijuteriile din aur galben sau placate cu acest metal prețios reprezintă un cadou elegant şi clasic pentru luna iubirii. Vezi mai jos recomandările noastre!

Cerceii din aur galben cu diamante naturale reprezintă o bijuterie sclipitoare, de o frumusețe plină de delicatețe. În formă de inimă, vor reprezenta piesa perfectă pentru a-ţi exprima cele mai frumoase sentimente. Cele două diamante rotund briliante sunt cea mai tandră declarație de dragoste!

cercei din aur galben cu diamante naturale Accent

Sufletul tău pereche va radia alături de pandantivul din aur galben cu rubin și diamante naturale. Elegant și rafinat, cu un look diafan, nu are nevoie decât de un lănțișor pentru a conferi sclipiri prețioase oricărei combinații vestimentare.

pandantivul din aur galben cu rubin și diamante naturale

Aur alb

Delicat și prețios, aurul alb reprezintă o alegere mai discretă decât cel galben. Impresionând prin eleganță și captând toate privirile, bijuteriile de mai jos sunt un cadou minunat în luna iubirii.

Vrei să o ceri de soție în luna iubirii sau cauți un inel deosebit care să îi arate cât de tare o prețuiești? Demonstrează-i că e aleasa inimii tale cu inelul din aur alb cu diamante naturale de la Accent. Strălucește etern, iar de fiecare dată când îl va vedea îşi va aminti de toată dragostea pe care i-o porţi.

inelul din aur alb cu diamante naturale de la Accent

Pandantivul are avantajul de a putea fi asortat la mai multe ținute, prin alternarea lungimii sau stilului lanțului cu care e asociat. Alege însă o bijuterie cu totul specială, așa cum este pandantivul din aur alb cu 23 de diamante naturale rotund briliant. Se integrează fără probleme în ținutele elegante, dar și în cele la patru ace sau smart casual, așa că va deveni accesoriul ei preferat.

pandantivul din aur alb cu 23 de diamante naturale rotund briliante

Pietre prețioase

Alege materiale nobile și adaugă sclipirile eterne ale pietrelor prețioase. Optează pentru preferatele femeii pe care o iubești mai mult decât orice!

Rubinele sunt din cele mai vechi timpuri simboluri ale iubirii, fiind încărcate cu pasiune. Nu degeaba un inel cu rubin e considerat bijuteria reprezentativă pentru logodnă. Inelul din aur alb cu rubine naturale și diamante are un design elegant potrivit pentru a celebra dragostea voastă. Este piesa ce va pune în valoare strălucirea femeii iubite!

Roșii ca focul, semnificând pasiunea: asociate cu diamante și aur alb, rubinele de pe inelul de la Accent vor aduce zâmbetul pe buzele sufletului tău pereche. În plus, această bijuterie cu rubin e minunată în luna iubirii!

inel cu rubin de la Accent

Arată-i cât ești de îndrăgostit oferindu-i o pereche de cercei care îi va scoate în evidență cele mai feminine trăsături. Cerceii din aur alb cu rubine naturale și diamante vor fi accentul oricărei ținute. Strălucirile prețioase o vor face să radieze de fericire știind că tu o iubești neîncetat!

cercei cu rubine naturale si diamante Accent

Considerat un remediu la stres, tensiune și agitație, safirul simbolizează regalitatea și romantismul. Această piatră prețioasă a pecetluit legături de dragoste de pretutindeni, mai ales după ce Prințul Charles i-a dăruit Prințesei Diana un inel decorat cu safir. Indiferent de deznodământul tragicei povești de iubire, safirul rămâne și acum extrem de popular printre îndrăgostiți. Suntem sigure că acești cerceii din aur cu safire naturale și 24 de diamante vor fi bijuteria care emană iubirea pură și sinceră pe care i-o porți.

cercei cu safire si diamante Accnet

Cauți un inel care să îi arate cât de mult o prețuiești? Noi l-am descoperit la Accent: este vorba despre inelul din aur alb cu safir natural și diamante. Cu o montură clasică și detalii elegante, bijuteria e demnă de sufletul tău pereche, punându-i în valoare delicatețea. Nu poți spune „te iubesc” mai frumos de atât!

La Accent Bijuterii, dragostea se sărbătorește cu sclipiri prețioase, prin cadouri care ajung direct la suflet! De peste 30 de ani, magazinul online pune la dispoziția clienților săi bijuterii care îmbină frumusețea, calitatea și originalitatea, calități evidențiate cu prisosință și de piesele de mai sus.

Surse foto: Accent

Articolul urmator
A crescut cu porecla de "Miss Gunoi", dar asta nu a stat în calea visului ei. Miss Thailanda a purtat o rochie făcută integral din cheițe de conserve, ca omagiu pentru părinții ei
A crescut cu porecla de "Miss Gunoi", dar asta nu a stat în calea visului ei. Miss Thailanda a purtat o rochie făcută integral din cheițe de conserve, ca omagiu pentru părinții ei
Ce fel de suflet ai?
Incepe quiz
Ce fel de suflet ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.