Starea vremii 10 august: temperaturile caniculare revin, ai nevoie de pantalonii scurţi!

Miercuri, 10.08.2016
de Andreea Baluteanu

Dacă îţi era dor de caniculă, starea vremii din 10 august îţi oferă cadoul mult visat, deoarece temperaturile vor urca voioase, depăşind în unele cazuri pragul suportabilităţii termice. În cazul în care nu duceai lipsa soarelui, avem o veste proastă: urmează două zile fierbinţi!

Ţinând cont de previziunile privind starea vremii din 10 august, îţi recomandăm cel mai bun prieten vestimentar al temperaturilor extreme, cei mai scurţi pantaloni din dulapul tău!

Starea vremii 10 august: vremea devine şi mai caldă, îmbracă-ţi pantalonii scurţi!

Canicula ne-a permis un moment de respiro în ultimele zile, dar acum se întoarce cu forţe sporite! Nu dispera: previziunile meteorologice sunt de părere că este vorba mai degrabă de o ultimă răbufnire, înainte de venirea toamnei.

Starea vremii din 10 august ne ameninţă cu vreme caniculară în cea mai mare parte a ţării, sudul fiind martorul unor temperaturi care trec pragul celor 36 de grade! Spre vest şi în nord apar şi câţiva nori timizi, răzleţi, care nu reuşesc totuși să spargă dominaţia autoritară a căldurii.

Temperaturile maxime vor varia între 30-36 de grade în sudul ţării şi 26-30 în centru. Vestul va fi martorul unor oscilaţii între 26-33 de grade, iar estul va cunoşte un interval de 28-34 de grade. La mare va fi cald, temperaturile urcând până la limita de 34 de grade.

Etern îndrăgostitele de raze fierbinţi vor sărbători revenirea caniculei în Bucureşti, unde vor fi mângâiate cu temperaturile maxime ale zilei, de 36 de grade.

În faţa unui asemenea asalt al soarelui, nu ne rămâne decât să îmbrăcăm cele mai subţiri haine. Cei mai buni candidaţi rămân pantalonii scurţi! Starea vremii din 10 august spune bun-venit tuturor modelelor de shorts, de la jeans până la rafinaţii pantaloni scurţi de dantelă.

Dacă ai posibilitatea, îţi recomandăm să te retragi din calea avântului de căldură la mare sau la munte, dar dacă eşti „înlănţuită” în oraşele fierbinţi, petrece-ţi ziua într-un parc răcoros sau la adăpostul aerului condiţionat.

O pereche de pantaloni scurţi, un top cu umerii goi şi o cămaşă care să îţi protejeze pielea sensibilă de căldură (da, trebuie să ne gândim şi la acest aspect) te vor ajuta să treci cu bine (şi cu stil) peste aceste zile. Pălăria este accesoriul la care nu poţi renunţa acum: nu ai vrea ca disconfortul termin să te toropească sau să îţi pună sănătatea în pericol, dar nici ca frumoasele tale cosiţe să fie ameninţate de nemiloasele raze UVA şi UVB!

 

O fotografie postată de ELLE Japan (@ellejapan) pe

Nu ai ce face şi trebuie să ajungi la birou? Renunţă la ideea de a purta shorts din jeans şi alege în schimb o pereche de pantaloni cu dungi, alături de un top uşor de mătase. Continuă cu o pereche de mocasini (evită sandalele cu toc înalt, combinaţia cu pantaloni scurţi este nepotrivită la muncă) şi accesorizează cu o geantă office şi un ceas elegant.

Ieşi la plimbare? Nu te teme să arăţi glam! Fii mai strălucitoare ca soarele într-o pereche de mini-jeans albi, o cămaşă în imprimeul anului, dungile, şi saboţi cu toc. Vei cuceri trendurile!

Tu ce părere ai despre propunerile noastre vestimentare care ţin cont de starea vremii din 10 august?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!