Starea vremii 20 aprilie: purtăm botine înalte

Redactor Andreea Baluteanu

Starea  vremii din 20 aprilie continuă să se joace cu avertizări meteorologice de cod galben și portocaliu, deși se va dovedi imparțială și va lovi cu precădere zonele în care ieri a fost mai blândă.

Vremea se ameliorează spre sfârșitul săptămânii, așa că nu mai avem mult de așteptat. Până atunci, ne bucurăm de botinele înalte!

Starea vremii din 20 aprilie: botinele înalte ne feresc de orice

Starea vremii din 20 aprilie ar avea nevoie de un pic mai multă blândețe, după umila noastră părere.

botine cu siret

Continuă să fie frig și să plouă pe arii extinse în Oltenia și Muntenia dar, de această dată, nu mai avem avertizări de cod galben. Vor fi maximum 9 grade la Craiova și 8 la București.

Situația se înrăutățește însă în Transilvania, acolo unde este în vigoare codul galben de precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Și în Banat cad câțiva fulgi, dar mai răzleți. Se vor înregistra maximum 7 grade la Timișoara, 2 la Cluj și 1 la Brașov!

Nici Moldova nu are parte de vești mai bune! Dimpotrivă, aici starea vremii e atroce, cu cod portocaliu de ninsori. Se vor înregistra maximum 2 grade la Iași, cu zăpadă.

Dobrogea e din nou ferită de cele mai rele fenomene. Va ploua și aici, dar temperaturile sunt mai blânde, cu maximum 11 grade la Constanța.

Starea vremii din 20 aprilie ne îndreaptă către un item care a făcut furori, botinele înalte, și care ne poate feri azi de capriciile vremii.

Cu o pereche de blugi poartă și un palton, pentru maximum de coolness. Apelează la o geacă de piele, dacă vrei să sporești caracterul rebel al outfitului tău.

cu blugi cu geaca de piele

Pantalonii de piele sunt o adiție binevenită la ținutele de azi, așa cum ne demonstrează nimeni alta decât Gigi Hadid. Nu ne mai pasă de vreme, atunci când suntem stilate din cap până în picioare: alege botine înalte roșii și un ansamblu all denim!

gigi hadi all denim

Starea vremii din 20 aprilie e puțin înspăimântătoare, dar noi facem față cu o pereche de botine înalte!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator 10 greșeli pe care le facem majoritatea și care ne pot strica hainele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.