Nu Skin

Starea vremii 25 august: ne bucurăm din nou de soare cu o ie românească

Andreea Baluteanu

Vara încearcă să îşi reintre în drepturi şi să îi dovedească toamnei că mai are încă un cuvânt de spus! După câteva zile de ploaie, starea vremii din 25 august reinstaurează titulatura de „vreme frumoasă” pe aproape tot cuprinsul ţării!

Descoperă mai jos propunerile noastre vestimentare pentru azi, care au în centru minunata ie românească!

Starea vremii din 25 august: ia românească sărbătoreşte ultimele zile ale verii

Starea vremii din 25 august onorează în sfârşit anotimpul cald, iar vremea va fi predominant frumoasă pe tot cuprinsul ţării. În vest şi în nord, soarele străluceşte puternic, iar temperaturile maxime se încadrează între 25 şi 29 de grade, cu valorile supreme atinse în Timişoara. Poţi să îţi laşi liniştită umbrela acasă dacă ai norocul să locuieşti în aceste zone!

Previziunile meteo sunt generoase şi cu fetele din centrul ţării: aici vor apărea izolat averse după-masă, dar nu vor speria pe nimeni, iar temperaturile se vor situa între 23 şi 28 de grade. Vor fi 23 de grade la Cluj şi 24 de grade la Braşov, iar cerul senin îţi va oglindi outfiturile de fashionistă.

În sudul ţării, temperaturile nu cresc foarte mult faţă de ieri, dar razele aurii fac toată diferenţa. Vor exista şi aici câteva ploi reduse ca importanţă, însoţite şi de descărcări electrice în Oltenia, dar în general nu vei avea ce să îi reproşezi vremii. Se vor înregistra maxime de 28 de grade în Bucureşti (cu câţiva nori) şi de 26 în Craiova.

Estul ţării cunoaşte aproape aceeaşi situaţie ca şi sudul, dar aici ploile parcă nu mai îndrăznesc să se arate. Câţiva nori se vor plimba nostalgic pe cer, dar temperaturile maxime, cuprinse între 25 şi 28 de grade (25 în Iaşi) sunt suficiente pentru a ne alina inima!

Eşti în vacanţă pe litoral? Deşi vremea este considerată instabilă, nu îţi face griji, soarele are grijă să se arate şi pe plaja ta. Temperaturile nu depăşesc 28 de grade, ceea ce înseamnă că te vei bucura de atingerile plăcute ale soarelui!

Ia românească se numără printre cele mai importante motive de mândrie! Sărbătoreşte faptul că a revenit căldura precum fashionista noastră, Doina Ciobanu: cu o pereche de shorts şi o ie!

Ai nevoie de o ţinută glam? Bluza etno va arăta minunat cu pantofi masculini şi o fustă de piele!

Te vei plimba toată ziua şi ai nevoie de ceva comod? Ia se însoţeşte cu blugii boyfriend şi cu sandalele cu talpă plată. Mai ai nevoie de un ceas şi de o geantă încăpătoare şi poţi purcede liniştită la shopping!

Ce părere ai despre recomandările noastre stilistice, pentru starea vremii din 25 august?

Surse foto: Pinterest, Instagram, facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!