Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Starea vremii 31 august: sărbătorim ultima zi de vară cu un top sexi!

Andreea Baluteanu

Chiar dacă ni se rupe sufletul, trebuie să acceptăm acest crunt adevăr: azi e ultima zi de vară. Curmă-ţi lacrimile, însă, deoarece sfârşitul calendaristic al verii rareori coincide cu cel real, iar şansele de a ne mai bucura de soare şi în perioada următoare sunt foarte mari!

Starea vremii din 31 august este dominată de instabilitate: sunt regiuni în care gradele cresc binevoitor în termometre, dar şi locuri cu ploaie şi fenomene extreme. Topul senzual, din mătase, inspirat de piesele de lenjerie intimă, este favoritul nostru în acest context!

Starea vremii din 31 august: topul cu aer de lenjerie intimă, pe val acum

Starea vremii din 31 august redă şi la nivel simbolic necesitatea de a ne lua la revedere de la zilele calde de vară şi de a le înlocui cu răcoarea toamnei. În nordul ţării, vremea rămâne frumoasă, cu cer mai mult senin, dar câţiva nori vin să strice această armonie în vest, acolo unde se înregistrează maxime de 28 de grade la Timişoara.

Soarele se mândreşte cu locul său privilegiat pe cer şi în estul ţării acolo unde temperaturile se situează între 24 şi 28 de grade, cu maxime de 26 la Iaşi.

Şi la mare vremea este în general frumoasă, permiţându-ne să ne bucurăm liniştite de ultimele zile de concediu. La Constanţa, maximele vor atinge 27 de grade, cu un vânt care suflă moderat peste plajele încă înţesate de turişti.

Şi aici se opresc veştile plăcute! În sudul ţării, condiţiile de ploaie devin o realitate cu care nu ne dorim, dar trebuie să ne confruntăm: nu îţi uita umbrela acasă dacă locuieşti în aceste regiuni. Maximele de temperatură vor fi de 28 de grade în Craiova şi de 29 de grade în Bucureşti.

În sfârşit, în centrul ţării cerul variabil este la rândul său o constantă. Deşi se va opune din tot sufletul ploii, care cade pe alocuri, soarele nu reuşeşte să scape de pătura de nori. Se vor înregistra maxime de 23 de grade la Braşov, unde sunt anunţate şi furtuni cu fulgere, şi de 25 de grade la Cluj.

În aceste nefericite condiţii, ale despărţirii de frumoasa vară, ne alinăm cu gândul că temperaturile ne mai permit încă să ne purtăm topul senzual din mătase. Această piesă, inspirată de lenjeria intimă, ne va garanta o apariţie greu de trecut cu vederea. Modalitatea noastră perfectă de asortare? Cu o pereche de jeans, care să îi mai atenueze din aerul sexi, şi sandale cu toc înalt.

Ai nevoie să arăţi ca scoasă din cutie azi? Atunci asociază topul cu o fustă din mătase şi asimetrii glam. Aruncă neglijent pe umeri un blazer de inspiraţie masculină, mai ales dacă este anunţată ploaie: nu vrei să răceşti odată cu venirea toamnei.

Dacă precipitaţiile nu îţi dau pace, păstrează combinaţia de top şi jeans, dar adaugă o jachetă bomber (scurtă sau lungă, excentrică, precum în imaginea de mai jos). Păstrează accesorizarea minimală, pentru a nu tulbura aerul sport al ţinutei.

Tu ce părere ai despre recomandările noastre vestimentare, care ţin cont de starea vremii din 31 august?

Surse foto: Instagram, Pinterest, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!