Starea vremii 4 august: azi suportăm canicula în compania unor pantaloni scurți

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ai avut cumva impresia că vara a fost rea cu tine zilele trecute, află că de azi este în vigoare codul roșu și portocaliu de caniculă.

Noi încercăm să facem față stării vremii din 4 august cu ajutorul unor pantaloni scurți!

Starea vremii din 4 august: pantalonii scurți ne aduc salvarea

Starea vremii din 4 august înlocuiește avertizările meteorologice, instituind cod roșu în loc de portocaliu și portocaliu în loc de galben. Toată țara va fi afectată de temperaturi-record și de disconfort termic accentuat!

pantaloni scurti si tricou
Foto:Brieanna Heughan-Pickell

Va fi caniculă în Muntenia și Oltenia, cu cer senin și vânt slab. Temperaturile maxime ating 38 de grade la București și la Craiova și se anunță vremuri și mai grele!

Centrul și vestul țării își împart codul roșu și pe cel portocaliu, cu disconfort termic extrem de accentuat mai ales în Banat. La Timișoara vor fi maximum 39 de grade, iar la Brașov și la Cluj, 31, respectiv 33.

Nici Moldova nu scapă de căldură, cu toate că aici vremea caniculară este marcată (doar) cu cod portocaliu. Iași primește azi maximum 37 de grade.

Deși nu putem contesta că la mare e plăcut și atunci când e cald, codul portocaliu de caniculă e în vigoare și aici. Ai grijă cât și când stai la soare și bucură-te de cele maximum 33 de grade de la Constanța!

Starea vremii din 4 august accentuează avertizările meteorologice, iar noi încercăm să facem față apelând la cea mai scurtă pereche de pantaloni scurți din dulap!

Poartă cu o pereche de sandale plate și cu o cămașă albă: așa arată esența confortului într-o zi cu caniculă.

pantaloni scurti si sandale
Foto: pinterest  Waysify

Apelează la inserții rock și leagă o cămașă nonșalant în jurul mijlocului: e un look perfect de festival!

tricou si pantalni scurti
Foto: pinterest Carolin Wetz

Ca întotdeauna, avem și opțiuni glam: Candice Swanepoel poartă blugi scurți și un tricou simplu, dar ridică miza jocului cu o pereche de botine cu toc înalt! Tu poți apela la sandale fine, ca să nu îți torturezi picioarele pe timp de caniculă!

pantaloni scurti si botine
Foto: Pinterest SiiZU

Starea vremii din 4 august ne sperie cu avertizarea de cod roșu și portocaliu, dar noi alegem o pereche de pantaloni scurți, care să ne asigure confortul necesar.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Levi’s®, maestrul confortului, iti prezinta treningurile pentru Primavara/Vara 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.