Starea vremii din 10 mai: purtăm un hanorac sport

Redactor Andreea Baluteanu

Nu ar trebui să avem așteptări prea mari nici de la starea vremii din 10 mai, deoarece ne vor fi înșelate. De data aceasta, înlocuim aversele cu vreme rece și deosebit de rece.

Ca să ne încălzim, rămânând însă la modă, azi purtăm un hanorac!

Starea vremii din 10 mai: hanoracul sport e cel mai bun prieten

Starea vremii din 10 mai nu e deloc în ton cu perioada: va fi frig și foarte frig!

hanorac roz

Foto: Instagram @nadsaboutyou

Vremea e rece în Oltenia și deosebit de rece în Muntenia, cu averse izolate și cer înnorat. Se vor înregistra maximum 16 grade la Craiova și 17 la București.

E foarte frig și în Maramureș și Banat, deși iese soarele. În Transilvania vor fi în continuare ploi și temperaturi extrem de scăzute. Se înregistrează 15 grade la Timișoara, 11 la Cluj și 10 la Brașov.

Nici pentru Moldova prognoza meteo nu constituie o surpriză: vor fi maximum 13 grade la Iași, cu ploi locale în averse și vânt moderat.

Dobrogea primește exact același tratament: averse locale, foarte frig și maximum 14 grade la Constanța, cu cer acoperit de nori.

Hanoracul se numără printre piesele de rezistență ale anului 2017, iar prezența sa pe lista de articole vestimentare sugerate de starea vremii din 10 mai este obligatorie!

Poartă-l cu itemuri elegante, într-un ansamblu all black, dacă vrei să îi conferi conotații noi. Pantofii aurii și pantalonii eleganți sunt exact elementele de care ai nevoie.

hanorac si pantaloni eleganti
Foto: Instagram @ultraviolence_blog

Dacă adori stilul funky, asortează un hanorac unei perechi de pantaloni oversized, cu motive amuzante. Ochelarii de soare vor fi cea mai bună armă împotriva vremii neplăcute.

pantaloni funky si hanorac
Foto: Instagram @fashioning_up

Dacă nu ai nicio problemă cu frigul, poartă hanoracul ca o fashionistă îndrăzneață: adoptă un model oversized și îmbracă-l pe post de rochie, cu cizme peste genunchi și o șapcă!

hanorac oversized
Foto: Instagram @itrainsfashion

Starea vremii din 10 mai ne aduce din nou frig și averse, iar noi ne refugiem în compania unui hanorac.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cele mai hot alegeri vestimentare pentru zilele călduroase, potrivit marilor case de modă din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.