Nu Skin

Starea vremii din 12 iunie: azi ne simțim comod în espadrile

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 12 iunie ne aduce temperaturi ridicate, dar și un risc accentuat de ploaie. Norii tulbură cerul senin, iar instabilitatea e cuvântul zilei.

Nu ne pasă însă de capriciile meteorologice sau de faptul că e luni, pentru că azi ne relaxăm în compania unor espadrile!

Starea vremii din 12 iunie: espadrilele ne țin companie

Starea vremii din 12 iunie aduce în prim plan instabilitatea.

sus colorate
Foto: Instagram @ lucreziaandreani

Cerul e variabil și condițiile de ploaie tulbură vremea în Muntenia și Oltenia. Temperaturile maxime ating 27 de grade la București și 28 la Craiova.

Vântul bate slab, iar vremea e instabilă și în Transilvania și în Maramureș; doar în sudul Banatului cerul rămâne fără pată. Temperaturile maxime ating 28 de grade la Timișoara, 23 la Cluj și 25 la Brașov.

E posibil să plouă și în Moldova, iar vântul ține isonul norilor, bătând slab până la moderat. La Iași va fi însă senin și o maximă de 27 de grade.

Dacă ești pe litoral, te vei confrunta cu aceleași condiţii de ploaie. Noi sperăm însă să ai noroc și îți urăm ca cele maximum 25 de grade să te încălzească fără stropi nedoriți.

Starea vremii din 12 iunie ne aduce șanse de ploi, dar noi mizăm pe confort în compania unora dintre vedetele verii, espadrilele.

Ai nevoie de un model decorat cu șireturi sau panglici, pe care să îl porți cu o rochie feminină. E un must în această vară!

espadrile cu panglici
Foto: Instagram @ euroscarpe

O salopetă simplă, minimalistă, va scoate ce e mai frumos din perechea ta de espadrile. Completează cu o pălărie de paie și nu vei avea probleme azi.

espadrile cu salopeta
Foto: Instagram @ giuliamariacinci

Dar espadrilele fac casă bună și cu ținutele simple, în nuanțe neutre. Apelează la o pereche de culottes și la un maiou simplu!

espadrile si culottes
Foto: Instagram @ marias_imperfeitas

Starea vremii din 12 iunie ne tentează cu un strop de instabilitate, iar noi răspundem cu o pereche de espadrile.

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta