Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Starea vremii din 13 decembrie: vremea se răceşte, noi ne luăm căciula de blană

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ieri condiţiile meteorologice vi s-au părut aspre, înseamnă că nu aţi făcut cunoştinţă cu starea vremii din 13 decembrie: e frig şi numai ninsoarea mai înfrumuseţează peisajul mohorât al zilei.

Nouă nu ne pasă însă de temperaturile vitrege, pentru că avem la dispoziţie o căciulă de blană care ne apără de orice intemperii.

Starea vremii din 13 decembrie: avem la îndemână căciula de blană

Starea vremii din 13 decembrie se întoarce la fenomenul care pare să îi placă cel mai mult, răcirea. Temperaturile vor scădea, chiar dacă cerul rămâne senin în cea mai mare parte a ţării.

Ninge ca în poveşti în sud şi ne pare rău că 13 decembrie nu a făcut schimb cu Ajunul Crăciunului. Se vor înregistra maxime de 1 grad la Craiova (acompaniate de zăpadă) şi de 2 la Bucureşti.

În centrul şi vestul ţării, răcirea se resimte mai ales la nivel de temperaturi, pentru că va ninge sporadic, iar cerul este senin. Sunt maximum 1 grad la Timişoara, -2 la Cluj-Napoca şi -4 la Braşov.

Şi estul este dominat de iarnă, cu condiţii de ninsoare şi cer variabil. La Iaşi sunt bifate maximum -2 grade.

Nici pe malul mării situaţia nu este mai roz. Aici, regină este lapoviţa, întovărăşită de temperaturi joase: maximum -1 grad la Constanţa.

Unul dintre articolele care ne vine cel mai des în minte atunci când e vorba de frig este căciula de blană. Alege întotdeauna materiale artificiale, pentru a nu sacrifica o viaţă ca să fii frumoasă.

Tonurile neutre şi accentele de alb dau un aer urban cool căciulii de blană. Frigul nu are nicio putere nici asupra ta, nici asupra stilului tău.

Căciula de blană este frumos integrată şi într-un ansamblu casual, cu accente etno-rock: un cojocel de blană, un tricou „supărat” şi blugii rupţi vor constitui vestimentaţia tipică de fotomodel, iar căciula de blană va intensifica toate aceste atribute.

Cea mai comună definiţie a blănii este însă glam-ul sofisticat şi nimeni nu ştie să îl interpreteze mai bine decât Miroslava Duma. Procedează şi tu precum stilata rusoaică şi poartă un deux-pièces şi un palton feminin asortate, cizme peste genunchi şi căciula de blană: vei fermeca pe oricine.

Starea vremii din 13 decembrie confirmă procesul de răcire anunţat de ieri, dar noi îi facem faţă cu o căciulă de blană!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!