Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Starea vremii din 14 noiembrie: purtăm un costum elegant

Andreea Baluteanu

Nu ne e teamă de frig! Este mantra pe care o vom repeta pe tot parcursul zilei de azi, sperând că vom reuşi să ne convingem singure că asta e realitatea. Starea vremii din 14 noiembrie anunţă vreme deosebit de rece pentru această perioadă, cu ninsori în nordul, centrul şi estul ţării!

Noi ne înarmăm împotriva acestor temperaturi şi purtăm un costum elegant, care ne va transforma în vedetele biroului!

Starea vremii din 14 noiembrie: costumul, soluţia împotriva frigului

După intensificările vântului din weekend, starea vremii din 14 noiembrie ne aduce un frig înfricoşător, dublat de fulgi timpurii de zăpadă.

În sudul ţării, soarele îşi face datoria şi se plimbă pe cer, dar parcă şi el e prea îngheţat pentru a mai schimba cu ceva situaţia. Se vor înregistra maxime de 6 grade la Craiova şi la Bucureşti.

În nordul ţării, ninsoarea cade pe arii extinse, iar noi suntem obligate să ne reamintim că mai e cel puțin o lună până la Crăciun! Şi în Transilvania şi Banat ninge, dar pe arii restrânse, iar maximele sunt în ton cu starea vremii: vor fi 4 grade la Timişoara, 2 la Cluj-Napoca şi 1 la Braşov, acolo unde ninge ca în poveşti.

Situaţia meteorologică din Moldova nu este cu mult diferită față de cea din restul ţării! Vreme deosebit de rece şi predominant ninsoare: sunt prognozele meteo pentru această zonă. Se vor înregistra maximum 0 grade la Iaşi.

Chiar şi la mare se formează condiţii de ninsoare, ceea ce ne convinge că iarna s-a instalat mai devreme în acest an. Vor fi maximum 5 grade la Constanţa.

Starea vremii din 14 noiembrie ne îndreaptă atenţia spre un item elegant, călduros, dar care poate fi abordat în mai multe modalităţi fashion. Este vorba despre costumul office, una dintre vedetele tendinţelor din 2016.

Înainte de a începe, îţi recomandăm să porţi toate ţinutele de mai jos împreună cu un palton călduros, pentru a te asigura că nu te întorci acasă instantaneu, gata să te schimbi la contactul cu vremea aspră.

Apelează la un costum roşu, elegant, pe care să îl porţi cu o cămaşă albă: este o definiţie a rafinamentului, interpretată în acest an de italienii de la Gucci.

Costumul are şi o conotaţie casual, aşa cum am văzut în ultima perioadă. Este suficient să alegi un model oversized şi să îl asortezi cu pantofi sport, dacă vremea îţi permite. Acestei ţinute nu i-a apus încă steaua în modă, după cum dovedesc divele de street style.

Dacă e prea frig afară şi nici nu vrei să te gândeşti la posibilitatea de a purta un costum, înlocuieşte sacoul cu un palton din acelaşi material cu pantalonii! Vei fi cea mai cea!

Starea vremii din 14 noiembrie ne ameninţă cu frig şi ninsoare, iar noi căutăm să îi facem faţă în mod stilat, folosindu-ne de un costum elegant.

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!