Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Starea vremii din 14 septembrie: ne place cămaşa boyfriend!

Andreea Baluteanu

Starea vremii din 14 septembrie continuă registrul în care ne-a obişnuit şi până acum: temperaturile sunt ridicate, iar vremea este foarte caldă pentru această perioadă! Vor exista şi câţiva nori, care scapă printre degetele verii încă dominante, precum şi stropi de ploaie netemători, dar per ansamblu nu ai de ce să îţi faci griji: va fi la fel de frumos ca ieri!

Multe dintre noi s-au săturat de itemurile specifice verii şi abia aşteaptă să înceapă să poarte articolele mult mai stilate ale toamnei! Dacă ai şi tu aceste porniri, însoţeşte-ne în oda adusă cămăşii boyfriend!

Starea vremii din 14 septembrie: o cămaşă boyfriend ne îndeplineşte toate dorinţele

Nu te gândi la nimic complicat pentru azi: ne dorim un item la fel de vesel precum starea vremii din 14 septembrie. Cerul se încununează în continuare cu un albastru ameţitor în cea mai mare parte a ţării, iar norii sunt răzleţi şi neputincioşi! În sud, vremea este caldă, cu o uşoară tendinţă de răcorire faţă de ieri, dar razele soarelui rămân atotputernice: vor fi maxime de 28 de grade la Bucureşti şi 29 la Craiova!

La fel stau lucrurile şi în estul ţării, acolo unde domneşte netemătoare căldura, deşi sunt anunţaţi şi câţiva stropi de ploaie inofensivi. Dacă nu vrei ca ultimele picături calde ale verii să te ude, nu îţi uita umbrela acasă! La Iaşi sunt maxime de 28 de grade, iar pe litoral, la Constanţa, se anunţă 27 de grade!

Vremea este caldă şi în vest, în ciuda celor câţiva nori: Timişoara se răsfaţă sub razele soarelui şi primeşte fericită cele 28 de grade!

Stropii de ploaie ne amintesc că este toamnă în centrul ţării! Va ploua pe alocuri, e adevărat; o aluzie subtilă, dar pronunţată cu privire la sfârşitul verii. La Cluj vor fi 26 de grade, iar la Brașov se vor înregistra 22. 

În aceste condiţii climatice, ne dorim un outfit relaxat şi ne amintim de una dintre piesele-vedetă ale sezoanelor trecute: este vorba despre cămaşa boyfriend! Va fi alegerea perfectă pentru o după-amiază petrecută în oraş, la o terasă unde ne vom simţi extrem de norocoase: o asociem cu tenişi şi cu pantaloni scurţi, în cinstea verii!

Pentru că relaxarea trage tot la confort, nu putem tăgădui lejeritatea cămăşii boyfriend şi o punem în valoare într-un outfit cu mom jeans: este ţinuta perfectă pentru un început timid de toamnă!

Mergi la muncă sau la şcoală, aşa că relaxarea este mai degrabă un vis de weekend? Te poţi simţi la fel de bine într-o cămaşă boyfriend, asociată cu pantaloni office cu tente sport şi sandale glam: nimeni nu va fi la fel de stilată ca tine!

Tu ce părere ai despre propunerile noastre vestimentare, care ţin cont de starea vremii din 14 septembrie?

Surse foto: Pinterest, Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!