Starea vremii din 16 noiembrie: ignorăm frigul cu pantaloni de trening confortabili

Redactor Andreea Baluteanu

Nimic nou în starea vremii din 16 noiembrie: e puţin mai bine în sudul ţării, dar continuă să ningă în Transilvania şi în Moldova.

Pentru că nu ne permitem să alungăm frigul năprasnic necaracteristic toamnei, îi vom face măcar faţă cu cea mai comodă pereche de pantaloni din dulap, cei de trening!

Starea vremii din 16 noiembrie: nu ne e teamă de frig cu o pereche de pantaloni de trening

Starea vremii din 16 noiembrie nu schimbă cu mult lucrurile faţă de zilele trecute, deşi meteorologii sunt optimişti şi ne aduc o veste bună: în weekend se va face mai cald.

Sudul ţării este acoperit de un soare strălucitor, dar rece. Aerul dimineţii va fi mângâiat şi de un strop de ceaţă, iar temperaturile maxime ating pragul de 6 grade la Craiova şi 7 la Bucureşti.

Situaţia este asemănătoare în Banat, acolo unde stratul de nori este mai consistent decât în Oltenia şi Muntenia. În Timişoara vor fi maximum 4 grade.

În Transilvania ninge în continuare, iarna timpurie făcându-şi de cap aşa cum ştie mai bine. Se vor înregistra maximum 2 grade la Cluj şi 3 la Braşov.

Aşa cum ne aşteptam, nici Moldova nu stă mai bine la capitolul frig. Deşi nu mai ninge abundent, zăpada limitându-se la câteva zone, cu greu putem spune că vremea s-a îmbunătăţit radical. Vor fi totuşi maxime de 3 grade la Iaşi, mult mai ridicate decât în zilele trecute.

Pe malul mării e frig, cerul e variabil şi vântul suflă uşor, dar îngheţat. Constanţa nu primeşte mai mult de 6 grade azi!

Starea vremii din 16 noiembrie ne îndeamnă să recurgem la un item confortabil, pantalonii de trening. Nu îţi vom recomanda să ieşi din casă nearanjată, ci îţi vom arăta cât de stilat ştiu reginele street style-ului să poarte curentul sport, la modă în toamna 2016.

Pantalonii de trening care se află pe buzele tuturor acum sunt cei cu dungă laterală, pe care îi purtam în şcoala generală şi în liceu. Pentru ca asocierile să funcţioneze brici, alătură-le piese glam; pantofii stilettos şi un pulover moale de caşmir sunt alegerile noastre.

Desigur, poţi la fel de bine să mizezi pe eleganţă, pentru că nu vei ieşi niciodată în pierdere. Adoptă un look inspirat de Olivia Palermo: pantaloni de trening, pulover gros şi un guler de blană opulent: de mult nu am mai văzut un mix&match atât de reuşit.

Pentru că e frig afară, ne e greu să ne despărţim de dragul nostru cojocel călduros şi nici ţie nu îţi vom cere acest sacrificiu. Această piesă dragă trupului nostru îngheţat a cucerit înaltele culmi ale modei în 2016 şi va arăta fabulos cu o pereche de pantaloni de trening. Nu uita de accesoriile momentului, botinele.

Starea vremii din 16 noiembrie face ce ştie ea mai bine în ultima perioadă: e frig şi ninge. Însă noi ne simţim în largul nostru într-o pereche comodă de pantaloni de trening.

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator 7 trucuri pentru a face balerinii mai confortabili

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.