Starea vremii din 18 noiembrie: sărbătorim cu rochia-pulover

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 18 noiembrie ne face un cadou surprinzător: nu numai că renunţă să mai aibă favoriţi şi se comportă la fel în toată ţara, dar ne face și martorii binecuvântaţi ai unui proces de încălzire!

Tocmai de aceea, noi recurgem la unul dintre itemurile noastre vestimentare preferate, rochia-pulover. Iată cum o purtăm azi!

Starea vremii din 18 noiembrie: ne amintim de rochia-pulover

Starea vremii din 18 noiembrie nu ştie cum să ne mai răsfeţe: e mai cald în toată ţara şi în sfârşit e vineri!

Sudul este mângâiat de un soare mai puternic decât în zilele trecute, cu foarte puţini nori care să se amestece în această relaţie frumoasă. Se vor înregistra maxime de 11 grade la Craiova şi 13 la Bucureşti.

În Transilvania mai cade bruma şi apar condiţii de polei, dar procesul general de încălzire este prezent şi aici. Banatul se bucură de vreme frumoasă! Vor fi maxime de 14 grade la Timişoara, 9 la Cluj-Napoca şi 11 la Braşov.

Vremea se arată îngăduitoare şi cu Moldova, lăsând soarele să strălucească şi îngăduind prezenţa unui număr restrâns de nori pe cer. Gradele din termometre arată valori maxime de 8 grade la Iaşi.

Marea se abonează din nou la vreme frumoasă, care o determină să viseze cu optimism la temperaturile ridicate ale verii. La Constanţa sunt maximum 12 grade.

Starea vremii din 18 noiembrie ne îmbie cu aceste veşti bune, iar noi hotărâm să o cinstim aşa cum trebuie cu o rochie-pulover, un item perfect pentru ziua de vineri.

Cea mai hot modalitate de purtare a piesei omagiate de noi astăzi este alături de cizme peste genunchi şi un palton confortabil. Apelează la tonuri calde de gri şi camel, pentru a nuanţa feminitatea outfitului.

Poţi merge şi mai departe pe drumul eleganţei, alegând o rochie-pulover lungă, cu croi feminin. Adaugă pantofi stilettos şi un cojocel, ca să nu îţi fie frig.

Rochia-pulover poate fi abordată şi în interpretări incredibil de cool. Inspiră-te din creativitatea fără de sfârşit a divelor de street style şi alege să porţi rochia peste o pereche de pantaloni. Completează cu pantofi sport (purtaţi cu şosete groase) şi un palton călduros.

Starea vremii din 18 noiembrie ne scutură amintirile proaste de la începutul săptămânii şi ne îmbie cu vreme frumoasă. Noi îi mulţumim cu rochia-pulover!

Surse foto: Pinterest, Slashnews

Articolul urmator Produsele de îngrijire a părului de la Dyson vin cu reduceri de până la 500 de lei în săptămâna Black Friday

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.