Starea vremii din 19 decembrie: ne bucurăm de vreme alături de o căciulă cu puf

Starea vremii din 19 decembrie: ne bucurăm de vreme alături de o căciulă cu puf

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 19 decembrie nu şi-a propus să ne surprindă: vremea rămâne rece, dar apropierea Crăciunului ne face să ne bucurăm de această prognoză.

Deşi în săptămâna premergătoare celei mai frumoase sărbători ne plac şi temperaturile scăzute (şi jinduim la zăpadă), nu vrem nici să ne fie frig, aşa că mizăm pe un articol care să ne ţină de cald: căciula cu puf, una dintre vedetele modei din 2016.

Starea vremii din 19 decembrie: căciula cu puf ne ţine de cald

Starea vremii din 19 decembrie nu vrea să iasă din ordinea aspră instituită de zilele precedente: e frig, dar încă nu ninge.

Sudul ţării este martor al vremii reci şi al condiţiilor de ceaţă, cu maxime de 3 grade la Craiova şi la Bucureşti.

Aceleaşi previziuni meteorologice vizează şi centrul şi vestul ţării: temperaturile sunt scăzute, iar ceaţa acoperă ca un văl frumoasele peisaje din Transilvania şi Banat. Vor fi maximum 1 grad la Timişoara şi Cluj-Napoca şi -1 la Braşov.

Singura regiune de la noi care se bucură de condiţii de ninsoare în lunea de dinaintea Crăciunului este Moldova: se vor atinge valori de maximum -1 grad la Iaşi, oraș ce va fi acoperit de un cer în general noros.

Pe malul mării, vremea e tot rece, iar ceaţa va fi principalul fenomen al zilei. Constanţa bifează maximum 3 grade!

Miroase a Crăciun: starea vremii din 19 decembrie, cu frigul său care ne place acum, ne îndeamnă să lăsăm deoparte articolele glam şi să încercăm un item care să ne ţină de cald: căciula cu puf este azi favorita noastră!

Acest articol este protagonist al ţinutelor casual, însă cu un twist urban: blugii skinny şi adidaşii coloraţi sunt o combinaţie insolită în frigul iernii, dar paltonul oversized şi căciula cu puf ne ţin de cald.

Desigur, ca orice item în lumina reflectoarelor modei, şi căciula cu puf trebuie să dea dovadă de versatilitate. Va fi elegantă într-un ansamblu format dintr-un palton în tonuri pastelate, colanţi şi cizme negre, de calitate.

Glamourul e parte integrantă a vieţii tale? Ai nevoie doar de o haină statement şi de cizme peste genunchi, iar căciula cu puf se va ocupa de restul ţinutei tale.

Starea vremii din 19 decembrie vesteşte apropierea Crăciunului: e frig, iar noi aşteptăm fulgii de nea în compania unei căciuli cu puf!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.