Starea vremii din 21 noiembrie: purtăm vesta de blană

Redactor Andreea Baluteanu

Nori şi soare se perindă pe cerul României azi, starea vremii din 21 noiembrie fiind diferită în regiunile ţării. Cu toate acestea, temperaturile au revenit la normal, iar în câteva zone sunt chiar mai ridicate decât media acestei perioade.

Vrem să începem săptămâna cu un strop de opulenţă, motiv pentru care recurgem la o vestă de blană artificială. Descoperă mai jos combinaţiile noastre!

Starea vremii din 21 noiembrie: vesta de blană ne însoţeşte peste tot

Starea vremii din 21 noiembrie tratează diferit zonele ţării: priveşte cu bunăvoinţă centrul şi vestul şi dă frâu liber norilor în rest!

Vremea va fi închisă în sudul ţării, acolo unde soarele este o prezenţă rară. Va fi ceaţă şi este posibil să cadă burniţa, iar maximele de temperatură vor fi de 10 grade la Craiova şi 11 la Bucureşti.

Situaţia este cu totul diferită în Transilvania şi Banat. Vremea este aici martora unui proces de încălzire, iar soarele străluceşte voios pe cer. Se vor înregistra maximum 13 grade la Timişoara, 12 la Cluj-Napoca şi la Braşov, mai ridicate decât media perioadei.

Veştile bune se opresc însă aici! Vremea închisă domneşte şi în Moldova, iar bruma şi ceaţa sunt şi aici fenomene predominante! Vom avea maximum 7 grade la Iaşi!

Nici la mare nu e mai bine! Deşi valorile sunt mai ridicate, Constanţa bucurându-se de 12 grade maximum, şi aici cerul este acoperit de nori grei.

Starea vremii din 21 noiembrie ne face să ne gândim la un item plăcut, confortabil: este vorba despre vesta de blană. Ca întotdeauna, noi îţi recomandăm să optezi pentru un model de blană artificială, respectând mediul înconjurător.

Adaugă acest strop de opulenţă unei rochii boho, lungi, şi tocmai ai obţinut o ţinută diferită de marea masă sport din jur.

Vrei să te simţi în continuare confortabil? Atunci ai nevoie de o vestă de blană oversized şi de articolele tale preferate: da, blugii şi o cămaşă vor funcţiona perfect în această ţinută.

Vesta de blană poate fi şi un simbol al eleganţei: procedează precum Olivia Palermo şi îmbrac-o peste un pulover glam şi o fustă de piele. Nu te teme să abordezi culori profunde, bogate: moda trebuie să fie distractivă, până la urmă.

Starea vremii din 21 noiembrie ne bulversează cu soare şi nori, dar noi îi răspundem cu o vestă de blană!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator Cele mai hot alegeri vestimentare pentru zilele călduroase, potrivit marilor case de modă din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.