Starea vremii din 21 octombrie: e timpul pentru geaca de piele

Vineri, 21.10.2016
de Andreea Baluteanu

În sfârşit, primim vestea pe care o aşteptam de mult: starea vremii din 21 octombrie redevine normală din punct de vedere termic! Deşi azi sunt anunţate ploi, temperaturile care au crescut simţitor ne aduc zâmbetul pe buze.

Tocmai de aceea, renunţăm la paltoanele grele şi readucem în atenţie unul dintre articolele preferate ale toamnei, geaca de piele!

Starea vremii din 21 octombrie: suntem fericite cu geaca de piele

În sfârşit, vremea a scăpat de îngrozitoarele atribute „rece” şi „deosebit de rece”. Deşi nici azi soarele nu ne va gratula cu prezenţa sa prea mult, schimbarea se simte mai ales la nivelul temperaturilor.

În Oltenia şi Muntenia vremea este normală pentru această perioadă (da, ne place să repetăm această informaţie) şi, chiar dacă cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea izolat şi stropi, temperaturile maxime sunt optimiste: vor fi 14 grade la Craiova şi 16 la Bucureşti.

Aceeaşi situaţie veselă la nivelul de valori de temperatură se regăseşte şi în Transilvania şi Banat. Deşi apar şi aici condiţii de ploaie, iar vântul ne strică părul, temperaturile maxime vor atinge valori de 14 grade la Timişoara, 16 la Cluj şi 13 la Braşov.

La mare va ploua izolat, dar vremea se încălzeşte, aşa că avem 15 grade la Constanţa.

Singura regiune care nu se pliază pe procesul general de încălzire este Moldova, unde temperaturile continuă să rămână scăzute pentru această perioadă a anului. Se vor înregistra maximum 11 grade la Iaşi!

Nu prea am avut ocazia să o purtăm anul acesta, dar sperăm să o facem de acum înainte. Geaca de piele este unul dintre articolele preferate ale toamnei, iar inima noastră tresaltă numai la gândul că o vom putea îmbrăca din nou!

Vei fi cea mai stilată prezenţă de pe stradă cu o geacă de piele masivă, o pereche de mom jeans deasupra gleznei şi botine cu toc înalt. Este ţinuta perfectă pentru a te ocupa de comisioanele tale în oraş.

Vrei să fii glam? Atunci alătură jacheta de piele unui ansamblu feminin: noi ne-am îndrăgostit de combinaţia de fustă midi, pulover şi stilettos cu toc. Foarte important, poţi aborda acest ansamblu şi la birou!

Nu în ultimul rând, geaca de piele este componenta de bază a ţinutelor casual! Mizează pe combinaţia de jeans, geacă de piele, botine scurte şi cămaşă în carouri şi nu ai cum să greşeşti.

Starea vremii din 21 octombrie ne surprinde în mod pozitiv, temperaturile revenind la valorile normale. Noi alegem să reprimim în viaţa noastră articolul preferat al toamnei, geaca de piele!

Surse foto: Splashnews, pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!