Starea vremii din 23 decembrie: ştim să purtăm un pulover de Crăciun

Starea vremii din 23 decembrie: ştim să purtăm un pulover de Crăciun

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 23 decembrie ne oferă o veste pe care nu am fi preferat să o auzim în această perioadă: temperaturile, deşi normale pentru această perioadă, sunt însoţite de cer senin şi de un soare care nu are ce căuta pe cer cu o zi înainte de Ajun.

Însă nu vom lăsa vremea frumoasă, dar lipsită de ninsoare, să ne tulbure spiritul de sărbătoare şi vom purta azi un pulover de Crăciun!

Starea vremii din 23 decembrie: purtăm un pulover de Crăciun

Starea vremii din 23 decembrie este în general frumoasă, cu puţine regiuni în care este frig sau ninge.

Cerul e variabil, dar renunţă la nori şi afişează mândru un soare de toată frumuseţea în sudul ţării. Se vor înregistra maxime de 3 grade la Craiova şi la Bucureşti.

Tot cer variabil, dar cu condiţii de ceaţă: aşa sună prognoza meteorologică pentru vestul şi nordul ţării. În centru se anunţă şi câţiva fulgi, care vor accentua spiritul Crăciunului. Sunt maximum -3 grade la Timişoara, 1 la Cluj şi 2 la Braşov.

Nici în Moldova vremea nu vrea să renunţe la epitetul „frumoasă”, a cărui plăcere se pare că abia a descoperit-o. La Iaşi vor fi bifate maximum 4 grade!

Dobrogea este şi ea martora vremii frumoase, cu vânt slab până la moderat, iar Constanţa se bucură de 4 grade cu două zile înainte de Crăciun!

Starea vremii din 23 decembrie ne-ar bucura, dacă nu s-ar apropia Crăciunul şi nu am aştepta cu sufletul la gură ninsoarea. Sărbătorim însă cu un item cu aer festiv, puloverul de Crăciun.

Da, este un articol cu o reputaţie proastă, tocmai de aceea trebuie să îl porţi cu simţ stilistic şi un strop de autoironie. Adaugă-i pantaloni de piele şi pantofi stilettos, ca să îi oferi un aer glam.

Accentuează şi mai tare strălucirea sărbătorii mizând pe o fustă cu paiete. Acoperă cu o parka şi pregăteşte-te să primeşti zeci de urări cu „Crăciun fericit”.

Crăciunul nu este doar cea mai frumoasă perioadă a anului, ci şi momentul în care ne simţim cel mai aproape de copilărie. Cinsteşte-l cum trebuie adoptând o ţinută tinerească: fustă de piele plisată, ciorapi lungi şi, bineînţeles, un pulover de Crăciun.

Starea vremii din 23 decembrie ne poate întrista cu absenţa fulgilor, dar noi începem deja să sărbătorim Crăciunul cu un pulover tematic.

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator
Cele mai hot alegeri vestimentare pentru zilele călduroase, potrivit marilor case de modă din lume
Cele mai hot alegeri vestimentare pentru zilele călduroase, potrivit marilor case de modă din lume
Ce rol meriți să ai de Crăciun?
Incepe quiz
Ce rol meriți să ai de Crăciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.