Starea vremii din 23 noiembrie: azi purtăm căciulă

Redactor Andreea Baluteanu

În sfârşit, avem privilegiul de a şti că ne aşteaptă o zi în mare parte caldă pentru această perioadă. Starea vremii din 23 noiembrie e darnică şi arată din plin acest lucru: chiar şi în zonele în care soarele nu străluceşte, temperaturile sunt normale.

E însă aproape iarnă, aşa că trebuie să ne apărăm de frig. O căciulă este recomandarea noastră de azi: nu te teme, această piesă poate fi şi stilată!

Starea vremii din 23 noiembrie: nu ne e frig cu o căciulă

Starea vremii din 23 noiembrie ne transformă visele în realitate: nu au fost foarte multe zile de toamnă mai calde decât media perioadei în 2016.

Sudul atrage temperaturi normale şi cer noros cu condiţii izolate de burniţă. Se vor înregistra maximum 6 grade la Craiova şi 8 la Bucureşti.

Astăzi, centrul şi vestul ţării sunt vedetele preferate ale vremii! E mai cald decât ar trebui în această perioadă, soarele străluceşte, iar cerul e aproape senin! Temperaturile maxime vor fi de 8 grade la Cluj, 9 la Braşov şi 12 la Timişoara.

Şi în Moldova vremea este normală din punct de vedere termic, iar amintirea frigului necruţător din săptămânile trecute pare să se fi şters. Se vor înregistra maximum 5 grade la Iaşi.

La mare plouă, dar temperaturile sunt blânde. Vor fi maximum 9 grade în oraşul preferat al verii, Constanţa.

Starea vremii din 23 noiembrie nu ne ameninţă prea tare, dar tot ne încurajează să ne ferim pletele de invazia frigului: nu îţi uita căciula acasă azi!

Integreaz-o într-un ansamblu cu blugi skinny, pulover gros şi botine cu toc: vei fi în ton cu moda prezentului.

Fii cool amestecând culorile într-o zi de toamnă târzie: pantalonii skinny verzi şi căciula galbenă sunt vedetele unui outfit numai bun pentru această perioadă.

Căciula se poate integra foarte bine şi în ţinutele ladylike: apelează la nuanţe feminine, moi, şi celebrează sfârşitul de toamnă cu căciula, faimoasă azi!

Starea vremii din 23 noiembrie ne încântă cu temperaturile mai ridicate, dar noi tot nu renunţăm la protecţie şi apelăm la o căciulă simpatică!

Surse foto: Pinterest, Splashnews

Articolul urmator Cele mai hot alegeri vestimentare pentru zilele călduroase, potrivit marilor case de modă din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.