Starea vremii din 24 august: azi suntem cool cu blugii rupți

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 24 august prezintă o ameliorare față de cea de ieri, temperaturile crescând în cea mai mare parte a țării.

Noi ne propunem ca azi să fim cool și purtăm o pereche de blugi rupți!

Starea vremii din 24 august: blugii rupți sunt aliații noștri

Starea vremii din 24 august aduce temperaturi mai plăcute decât în zilele precedente, ceea ce se dovedește o adevărată bucurie.

blugi rupti street style
Foto: Pinterest E. V.

Vremea e în general frumoasă în Oltenia și Muntenia, cu cer mai mult senin și vânt care bate ușor. Valorile maxime ating 27 de grade la Craiova și București.

E la fel de plăcut și în Crișana și Banat, dar vremea rămâne răcoroasă pentru această perioadă în Maramureș. În Transilvania e în general frumos, cu cer acoperit de doar câțiva nori. Temperaturile maxime ajung la 26 de grade la Timișoara (unde e posibil să plouă), 24 la Cluj și 22 la Brașov.

Deși condițiile de ploaie nu uită de Moldova în această perioadă, iar cerul rămâne variabil, și aici vremea se ameliorează. La Iași se vor înregistra maximum 24 de grade.

La mare e tot răcoare, din păcate pentru cele care se află acum în vacanță pe litoral. Constanța primește azi maximum 26 de grade.

Starea vremii din 24 august reprezintă o îmbunătățire față de zilele trecute, iar noi sărbătorim alături de o pereche de blugi rupți.

Uită de faptul că tendințele vor să îi respingă, noi îi considerăm la fel de cool. Alătură-le o cămașă statement, în trend acum, și vei rezolva problema.

blugi rupti street style
Foto: Pinterest laura

Asocierea cu sandale, o bluză cu umerii goi și o pălărie este la fel de potrivită!

blugi cu bluza cu umerii goi
Foto: pinterest Alana Gamble

Dar, dacă vrei să mizezi pe simplitatea pe care toți o adoră acum, poartă blugii rupți alături de o pereche de papuci aurii și completează cu un tricou alb!

blugi cu papuci
Foto: Katherine Kelly

Starea vremii din 24 august ne tentează cu caracterul ei mai plăcut, iar noi apelăm azi la blugii rupți!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Articole care nu trebuie sa îți lipsească din garderobă în acest sezon

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.