Starea vremii din 28 august: azi purtăm o geantă colorată

Redactor Andreea Baluteanu

Starea vremii din 28 august începe frumos, cu temperaturi ridicate care ajung până la limita de caniculă, dar continuă într-o notă mai puțin pozitivă, cu instabilitate.

Noi ne regrupăm forțele, purtând azi o geantă colorată.

Starea vremii din 28 august: geanta colorată ne vine în ajutor

După o primă parte a zilei în care vremea e călduroasă și chiar caniculară în sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, cu temperaturi care ajung până la 36 de grade, starea vremii din 28 august pornește pe drumul instabilității, fiind valabilă o atenționare meteorologică pentru toată țara.

fusta si bluza
Foto: Pinterest Lulus

Aversele de ploaie și cerul variabil sunt realitatea care se suprapune căldurii după ora 13 în Muntenia și Oltenia, acolo unde temperaturile maxime ating 36 de grade la București și 35 la Craiova.

Vremea e ușor instabilă și în centrul și vestul țării, iar temperaturile ridicate descind direct în fenomene extreme. Se vor înregistra maxime de 29 de grade la Timișoara, 27 la Cluj și 24 la Brașov.

Tot instabilă e vremea și în Moldova, cu cer noros și averse de ploaie. La Iași sunt maximum 25 de grade.

La Constanța sunt maximum 34, cu cer senin și vreme perfectă pentru plajă, deși și în Dobrogea începe să se manifeste instabilitatea.

Starea vremii din 28 august înclină să vireze spre instabilitate și temperaturi mai scăzute, dar noi ne bucurăm că azi e încă plăcut și apelăm la o geantă colorată.

Optează pentru modelul verii, coșul de rafie, pe care să îl porți alături de o combinație de fustă și bluză cu printuri romantice. Așa cinstești finalul anotimpului cald!

fusta si bluza cu cos
Foto: Pinterest Atlantic-Pacific

O rochie lungă, cu print floral, alături de o geantă în culoarea ei predominantă (în cazul nostru, verde), va fi una dintre cele mai bune modalități de a trece de la vară la toamnă.

rochie maxi
Foto: Pinterest Νίνα Βαρυτιμίδου

Dacă ai curaj, mizează pe o rochie glam, de ocazie, pe care să o îmbraci însă ziua (dar nu la birou), peste un tricou. Geanta în nuanța ei este un must!

rochie de gala
Foto: Pinterest The Dandy Liar | Fashion and Personal Style Blogger

Starea vremii din 28 august începe să ne sperie cu instabilitatea, iar noi alegem azi o geantă colorată.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Articole care nu trebuie sa îți lipsească din garderobă în acest sezon

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.