Starea vremii din 29 august: azi purtăm blugii la modă în toamna 2017

Starea vremii din 29 august: azi purtăm blugii la modă în toamna 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Tocmai când ne spuneam că, la cât de cald e, toamna nu are cum să sosească atât de curând, starea vremii din 29 august ne contrazice și ne face martore ale unui proces de răcire.

Noi facem față azi purtând perechea de jeans la modă în toamna 2017!

Starea vremii din 29 august: ne țin companie blugii la modă acum

Starea vremii din 29 august trece de la căldura intensă de ieri la o răcire pronunțată.

blugi drepti toama 2017

Temperaturile vor scădea dramatic, fiind însoțite și de cer înnorat și de averse izolate în Oltenia și Muntenia. Valorile maxime ajung la 22 de grade la Craiova și 24 la București, o diferență uluitoare față de canicula de ieri.

Centrul și vestul țării au mai mult noroc, vremea fiind normală termic pentru această perioadă, cu soare ascuns de nori. Vor fi maximum 27 de grade la Timișoara, 25 la Cluj și 22 la Brașov.

Răcirea se manifestă însă și în Moldova, acolo unde cad izolat averse, iar vântul slab se întețește în timpul descărcărilor electrice. Iași va obține azi maxime de 22 de grade.

Ne pare rău dacă ești în concediu la mare, fiindcă și aici e posibil să plouă, iar temperaturile scad. Constanța nu îți oferă azi mai mult de 23 de grade.

Starea vremii din 29 august prezintă o răcire accentuată, cu toate că meteorologii afirmă că vara nu și-a spus încă ultimul cuvânt. Noi apelăm azi la blugii drepți cu talie înaltă, la modă în toamna 2017!

Poartă-i cu o bluză cu umerii goi și sandale cu toc, dacă la tine în oraș e mai cald. O geantă mini completează armonios acest outfit.

cu umerii goi

Nu te teme să apelezi nici la blugii întorși, pe care să îi asortezi cu un pulover moale și roz. Completează cu o pereche de mocasini!

blugi cu pulover roz

Dacă locuiești într-o regiune în care vremea rămâne normală azi, apelează la blugi drepți și desăvârșește ținuta cu o cămașă prinsă neglijent în jurul mijlocului.

blugi cu tricou

Starea vremii din 29 august ne oferă o răcire accentuată, dar noi controlăm în continuare situația cu blugii la modă ai toamnei 2017!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.