Starea vremii din 30 august: azi purtăm pantaloni paper bag

Redactor Andreea Baluteanu

După ce vremea a avut ieri grijă să ne amintească de apropierea toamnei, azi lucrurile se mai liniștesc, iar noi ne vom bucura de un proces de încălzire.

Prin urmare, sărbătorim stilat aceste vești cu ajutorul pantalonilor paper bag!

Starea vremii din 30 august: pantalonii paper bag sunt expresia stilului

Ieri te-am anunțat că o să ai parte de temperaturi de început de toamnă, azi te liniștim, deoarece starea vremii din 30 august marchează un proces de încălzire!

pantaloni paper bag
Foto: Pinterest ΒΙΚΥ ΤΑΓΑΡΑ

Cerul rămâne variabil în Oltenia și vor exista condiții de ploaie în Muntenia, dar vremea se încălzește, temperaturile atingând 27 de grade la Craiova și 26 la București.

Cerul senin al Transilvaniei nu are cum să nu te bucure, iar fenomenul de încălzire prezent în Maramureș și Banat ne umple inima de speranță. Vor fi maximum 28 de grade la Timișoara, 27 la Cluj și 22 la Brașov.

Vremea e mai caldă și în Moldova, cerul senin și vântul slab însoțind voioase razele de soare. Iași este azi „onorat” de vreme cu maxime de 24 de grade.

Deși persistă norii, și vremea din Dobrogea e mai frumoasă decât ieri. Constanța ne oferă azi maxime de 26 de grade, anunțând finalul vacanțelor de vară.

Starea vremii din 30 august aduce vești mai bune decât cea de ieri, iar noi alegem pantalonii care au făcut furori în această vară, paper bag!

Poartă-i neapărat cu un crop top, a la Gigi Hadid: dacă ai și un abdomen ireproșabil de arătat, cu atât mai bine!

gigi hadid tinuta
Foto: Pinterest POPSUGAR Fashion

Apelează la un model cu dungi, care să întrunească cele mai hot influențe ale sezonului, și îmbracă-l alături de un tricou simplu și sandale cu toc gros.

pantaloni paper bag cu dungi
Sursa: pinterest Annie Kate Genasci

Dar pantalonii paper bag fac furori în tonuri de alb și negru: optează pentru unii largi, adaugă stilettos, dacă simți nevoia, și încheie cu o geacă de piele, în cazul în care îți este răcoare. Ochelarii masivi vor desăvârși această ținută!

pantaloni paper bag albi
Sursa: pinterest Megan Gilger

Starea vremii din 30 august ne aduce temperaturi plăcute, iar noi răspundem cu o pereche de pantaloni paper bag!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator 6 piese esentiale in garderoba, pe care le poti purta din vara pana in toamna

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.