Starea vremii din 7 octombrie: ne ţine de cald un pulover gros

Vineri, 07.10.2016
de Andreea Baluteanu

Starea vremii din 7 octombrie are două veşti pentru noi: prima este că e frig pentru această perioadă, iar a doua, că e mai cald decât ieri. Deşi temperaturile nu sunt nici azi capabile să ne mulţumească, resimţim o foarte uşoară îmbunătăţire, înregistrată cu precădere în Transilvania şi Banat!

Pentru că e vineri şi e frig, ne dorim o piesă vestimentară care să ne ajute să ne simţim cât se poate de confortabil, iar un pulover gros îndeplineşte de minune această funcţie!

Starea vremii din 7 octombrie: ne răsfăţăm cu un pulover gros

Starea vremii din 7 octombrie nu este cu mult diferită faţă de cea de ieri, deşi există o îmbunătăţire la nivelul temperaturilor. Vremea va fi în continuare rece, iar soarele este destul de zgârcit cu admiratoarele sale.

În Oltenia şi Muntenia, norii sunt vedetele nedorite ale zilei. Va fi în continuare frig pentru această perioadă, maximele fiind de 12 grade la Craiova, unde este anunţată şi ploaie, şi de 16 grade la Bucureşti.

Veştile sunt mai bune decât ieri şi pentru Transilvania şi Banat, dacă uiţi de stropii încăpăţânaţi de ploaie şi de fulgii răzleţi care ne tulbură planurile de octombrie. Vor fi maximum 16 grade în Timişoara, care va fi acoperită de un strat mohorât de nori, 10 la Cluj, unde pot cădea şi câţiva fulgi, şi 15 la Braşov, ai cărui norocoşi locuitori văd şi soarele la faţă.

Nici Moldova nu iese din această schemă: va fi frig, va ploua pe alocuri şi se va forma şi o brumă deloc pe placul lui octombrie. Maximele sunt de 17 grade la Iaşi. Pe malul mării este trist şi dezolant, dar temperaturile zâmbesc voioase, cel puţin în comparaţie cu restul ţării: sunt 20 de grade incredibile la Constanţa.

Puloverul gros, o prezenţă inoportună în luna octombrie, ne promite să ne aline tulburarea cauzată de aceste veşti proaste ale stării vremii din 7 octombrie!

Pune capăt tuturor discuţiilor legate de frigul de la birou şi poartă puloverul gros cu o fustă asimetrică de lână! Completează, precum Victoria Beckham, cu o pereche de stilettos animal print, care să catapulteze outfitul pe culmile stilului.

Dacă nu ai chef să te aranjezi, pur şi simplu încalţă cele mai comode botine şi blugii tăi skinny negri. Nu vei mai simţi niciun disconfort!

Doar pentru că afară este frig, nu trebuie să renunţi la glamour! Acoperă cu ajutorul puloverului oversized o rochie delicată şi desăvârşeşte sexi outfitul cu o pereche de cizme peste genunchi! Eşti fabuloasă!

Tu ce părere ai? Îţi plac recomandările noastre vestimentare, care ţin cont de starea vremii din 7 octombrie?

Surse foto: Splashnews, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!