Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Studiile au demonstrat: aceasta este vârsta la care femeile ating apogeul stilului!

Andreea Baluteanu
Lauren Conrad

Lauren Conrad

Un nume care îşi câştigă pâinea din beauty şi modă, Lauren Conrad are un site urmărit cu interes de suflarea din modă, laurenconrad.com, a publicat nu mai puţin de nouă cărţi şi se numără printre cele mai bine plătite staruri reality TV! Stilul ei este unul casual-chic, elegant dar totuşi abordabil, iar întorsătura mai puţin dramatică pe care a luat-o după 30 de ani ne place!

Cercetătorii britanici sunt hotărâţi să descifreze toate misterele lumii, dar unul dintre ultimele lor studii ne interesează în mod special: care este vârsta la care femeile redau cu adevărat stilul, în toată splendoarea şi complexitatea sa? Răspunsul oamenilor de ştiinţă? 30 de ani!

Obsesia pentru această vârstă are acum şi un fundament bine argumentat: la 30 de ani, o femeie este în deplinătatea frumuseţii sale, a depăşit cu brio perioada exceselor culinare, a învăţat că sala nu înseamnă doar fitness, ci şi yoga şi balet, şi ştie să facă diferenţa între o cremă de noapte şi un serum! Deja a descoperit care este stilul vestimentar care o avantajează, are un fizic desăvârşit, care îi permite să experimenteze în continuare, dar nu mai comite greşelile de la 20 de ani!

Studiile pun însă accent şi pe puterea economică mai mare a femeilor de 30 de ani. Acum, salariul lor le permite să îşi achiziţioneze şi piese de designer! Estimările cercetătorilor britanici indică faptul că o fashionistă cu prefix 3 are o garderobă de aproximativ 11 mii de dolari (numai pantofii costă 3000) şi posedă în medie 212 piese (dintre care 24 de bijuterii şi 7 perechi de pantofi de lux). Şi chiar dacă noi, româncele, nu ne apropiem de aceste valori (încă), afluxul de femei superbe, cu un stil de invidiat la 30 de ani, este din ce în ce mai mare şi pe meleagurile noastre.

Descoperă în galerie 11 vedete care au împlinit sau sunt pe cale să atingă vârsta de 30 de ani în 2016: mai poţi contrazice studiile atunci când arunci o privire asupra lor?

Află şi care sunt pantofii pe care trebuie să îi ai până la 30 de ani, dar şi tendinţele de încercat!

Surse foto: Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!