Tendinţe din 2019 care deja nu mai sunt HOT

Redactor Andreea Baluteanu

Trendurile se succed cu o viteză amețitoare în ultima perioadă! Deja nu mai putem considera că ceea ce se anunță la începutul anului ca fiind o tendință solidă își va păstra poziția de favorită până în decembrie. Fashionistele se plictisesc repede, bloggerii de modă sunt tot mai mulți și tot mai creativi, iar acum trendurile par să se nască zilnic.

Descoperă în galerie care sunt itemurile pe care le adoram la început de sezon și pe care acum ar trebui să le elimini din garderoba ta. Renunță la ele, pentru că nu mai sunt deloc HOT! Vezi despre ce e vorba!

Află și cu ce să înlocuiești combinația de rochie și sandale în 2019! La rândul ei, nu mai e deloc la modă!

Cow print

Cow print

La începutul anului, orice item vestimentar sau accesoriu care era acoperit cu imprimeul „piele de vacă” era pur și simplu must-have! Însă, pe măsură ce au trecut lunile, am descoperit că de fapt nu era chiar atât de cool. Mai degrabă, am hotărât să ne întoarcem la pielea de șarpe la modă anul trecut, ce a revenit în tendințe.

Sursă foto: Instagram

Zebra print

Zebra print

O soartă la fel de tristă precum cow print a avut-o și imprimeul „zebră”. Se pare că fashionistele nu reușesc să întrețină o relație îndelungată cu un print inspirat de un animal simpatic și ierbivor și că sunt atrase în continuu de prădătoare. Cu că se înlocuiești fustele zebra print? Cu un mini acoperit de imprimeu leopard!

Sursă foto: Instagram

Monocrom

Monocrom

De data aceasta, recunoaștem că și noi „ne-am luat țeapă”! Look-urile în aceeași culoare, din cap până în picioare, păreau să fie marele hit al verii la început de sezon, mai ales când era vorba despre roșu sau bejuri. Deși aceste ținute se mai poartă încă, nu au fost nici pe departe atât de HOT precum ne așteptam.

Sursă foto: Instagram

Neon

Neon

Cu siguranță, ai simțit un fior atunci când ai aflat, la începutul verii, că nuanțele neon sunt din nou în vogă. Din păcate sau nu, ele au prins mai degrabă în makeup și chiar și acolo, sub formă de accente. În modă, pastelurile sau culorile profunde, luminoase, continuă să fie la modă.

Sursă foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.