Terapia frumosului: 9 modele de bijuterii care te ajută să rămâi pozitivă

Terapia frumosului: 9 modele de bijuterii care te ajută să rămâi pozitivă

Redactor Andreea Baluteanu

Nu putem nega că traversăm o perioadă dificilă, în care norii negri ce s-au adunat deasupra existenței noastre par prea groși și prea întunecați pentru ca albastrul cerului să mai poată răzbi pe dedesubt. Dar, cu toate acestea, putem să reprimim frumosul în viața noastră, să ne bucurăm de vară, de căldură, de flori și de culoare cu o atitudine pozitivă.

Ai parte de ajutor, te asigurăm! Pentru a-ți păstra starea de spirit înfloritoare, tot ce trebuie să faci este să aduci în viața ta cele mai frumoase bijuterii, pline de candoare. Aceste piese te alină atunci când le privești, dar fac minuni cu dispoziția ta și datorită efectelor terapeutice pe care le au și energiei luminoase de care vibrează. Descoperă mai jos care sunt modelele de bijuterii la care să recurgi pentru o vară cât mai frumoasă!

Vara se declină în bijuterii superbe: 9 modele pentru o stare de spirit pozitivă

Bijuteriile nu sunt numai simple podoabe care desăvârșesc cromatic o ținută sau care îți pun frumusețea în valoare. Ele reflectă energii profunde, sunt pline de vibrații pozitive și te pot ajuta să te lupți cu dispozițiile întunecate, cu depresia, cu lipsa de speranță și de optimism, acționând precum un balsam asupra sufletului tău. Contează însă și de unde le cumperi! Noi am apelat la Accent Bijuterii, spațiul unde accesoriile sunt concepute cu dragoste și emit numai bine și lumină: ce altceva ar putea fi mai potrivit pentru terapia frumosului? Iată la ce vom apela acum!

Numai privind pandantivul de mai jos și parcă ne cuprinde un sentiment de exaltare. Culorile vesele și revigorante se întrepătrund, îndemnând la veselie și încurajându-ne să credem că, deși acum totul e greu, lucrurile se vor așeza așa cum trebuie cândva. Realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, pandantivul e ornamentat cu pietre de calcedonia finisată caboșon, dar și cu email și zirconia, piatră de sinteză. Înfățișând un magic păun, această bijuterie ne conferă încredere în noi și o atitudine pozitivă, exact ceea ce aveam nevoie acum.

Pandantiv din argint cu piatră de calcedonia

Rămânem la categoria pandantive și îți recomandăm o altă bijuterie care nouă ne-a mers direct la suflet! În formă de floare, vestind bucurie și sădind în suflete speranța pentru un viitor mai bun, bijuteria de la Accent este pur și simplu încântătoare. E concepută din argint placat cu rutheniu și e ornamentată cu turmaline multicolore și fațetate, fiind o splendoare de podoabă care se va potrivi de minune rochiilor tale ușoare de vară! Noi abia așteptăm să ne scăldăm inima în lumina sa!

Pandantiv din argint cu turmaline multicolore și email

Smaraldele dau încredere și curaj, deținând o extraordinară putere de vindecare spirituală și trupească. Această piatră prețioasă farmecă însă și cu nuanța sa efervescentă de verde, care ne amintește de prospețimea naturii și de revenirea la viață. Tot în formă de floare, ajutându-te cu zâmbetul său să te menții pozitivă, pandantivul din argint cu smarald placat cu aur alb de 14 karate este pur și simplu superb: noi îl vedem alături de o rochie albă și lejeră, o combinație perfectă pentru luna florilor.

Pandantiv din argint cu smarald

Este ceva în duioșia formelor acestui pandantiv care ne umple pe dată sufletul de armonie și de liniște: ne-am putea uita la el ore în șir, fără să ne plictisim. Pandantivul din argint cu opal și email de la Accent Bijuterii este o adevărată victorie a stilului și se va potrivi de minune cu outfiturile sofisticate și rafinate pe care abia așteptăm să le purtăm. Placat cu rutheniu, ornamentat cu piatră de opal finisată caboșon, cu email și zirconia, și înfățișând o floare peste măsură de gingașă, pandantivul trebuie neapărat adăugat colecției tale pentru vremuri mai fericite și mai împlinite.

Pandantiv din argint cu opal și email

Ce spui despre o brățară care, atunci când o privești, îți aduce raze de soare în suflet? Ne împodobim tot cu smaralde și îți recomandăm acum o podoabă pur și simplu superbă, bătută cu diopsid și cu opale. Realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate, brățara are o lungime de 18 cm și este perfectă datorită vibrațiilor sale pozitive pentru această perioadă. Culoare, motive florale, forme diafane, de ce mai ai nevoie pentru a arăta sufletului tău că dincolo de toate există și va exista mereu speranță?

Brățară din argint cu smarald, diopsid și opal

Ni s-a făcut dor de simbolul păunului reprezentat atât de frumos pe pandantivul de mai sus și te invităm acum să mângâi cu privirea și să aduci în viața ta un superb Inel din argint cu piatră de calcedonia. Placat cu aur alb de 14 karate și ornamentat și cu email și zirconia, inelul întovărășește acele ținute pline de viață și de culoare în care te simți pur și simplu, împotriva a toate și a tuturor, mai bine.

Inel din argint cu piatră de calcedonia

Roșul e culoarea pasiunii și a poftei de viață, dar și a puterii de a răzbi peste orice obstacole: iată exact atitudinile de care avem nevoie în aceste perioade tulburi. Ne îndrăgostim acum de un inel superb marca Accent Bijuterii, din argint placat cu rutheniu și decorat cu pietre de granat și rodolit fațetate. Bijuteria se potrivește acelor ținute somptuoase, rochii, fuste și bluze de ocazie pe care abia așteptăm să le purtăm la acele evenimente fericite ce vor urma.

Inel din argint cu granat și rodolit

Inelul de mai jos va merge direct la inimă firilor delicate și romantice: știm că noi pur și simplu l-am adorat! Ce poate fi mai frumos decât ornamentele în formă de trandafiri, ce stau alături crenguțelor verzi și pietrelor colorate și mustind de viață? Inelul este realizat din argint și decorat cu tanzanit, diopsid, safir și sidef, toate pline de voie bună, toate anunțând feeria unei vieți ce merită trăite.

Inel din argint cu tanzanit, diopsid, safir și sidef

Încheiem colecția noastră de bijuterii ce răspund terapiei frumosului cu un superb inel decorat cu smarald, o bijuterie de poveste pentru un suflet împlinit și fericit. Realizat din argint și placat cu aur alb de 14 karate, inelul redă toată splendoarea și vibrația pozitivă a smaraldului, în forme florale care vor vorbi exact pe limba sufletului tău. Privește-l numai și lasă zâmbetul său să te acompanieze în cele mai grele momente!

Inel din argint cu smarald

Se poate! Poți traversa și cele mai provocatoare și mai grele vremuri cu un zâmbet pe buze, cu un suflet luminos și plin de speranță. Lasă-te subjugată de terapia frumosului: descoperă bijuterii superbe la Accent, pline de reverberații pozitive și de energii dătătoare de fiori, care îți vor fi pavăză în fața supărărilor și a necazurilor de tot felul! Abia așteptăm să aflăm ce ai ales!

 

Surse foto: Accent

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cizme pe care să le porți dacă ai picioare groase