Nu Skin

Top 10 bijuterii pentru zodiile de apă

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Bijuteriile vor juca întotdeauna un rol important în vestimentaţia noastră. Accesoriul potrivit va reuşi să pună de fiecare dată în evidenţă o piesă vestimentară şi să transforme într-o secundă o ţinută banală într-una plină de personalitate. Imaginează-ţi cum ar arăta o rochie neagră, clasică, fără un şirag diafan din perle sau o ţinută all-white fără cel puţin un colier statement colorat care să spargă monotonia cromatică. 

Însă rolul bijuteriilor nu este numai acela de a ne completa ţinutele de zi cu zi! Accesoriile dezvăluie foarte multe despre personalitatea noastră, iar anumite piese ne pot influenţa viaţa. Da, ai citit bine! Care sunt aceste bijuterii care eliberează energii electromagnetice, înfluenţându-ne chackrele şi starea de spirit? Cele cu pietre preţioase şi semi-preţioase! Puterea acestor tipuri de accesorii, cu cristale preţioase şi semi-preţioase, creşte semnificativ în momentul în care sunt alese în funcţie de zodie. Fiecărui semn astrologic îi corespunde câte un cristal, care armonizează energiile interioare şi le absoarbe pe cele negative. Interesant, nu-i aşa? Astăzi vom discuta despre zodiile de apă, respectiv Rac, Scorpion şi Peşti, şi cum îi influenţează pe aceşti nativi pietrele preţioase şi semi-preţioase.

Top 10 bijuterii pentru zodiile de apă

Coralul roşu, simbolul iubirii şi al pasiunii

Coralul provine din scheletul coloniilor de corali de pe fundul mărilor calde, calitatea şi intensitatea culorii sale accentuându-se în funcţie de adâncimea de la care a fost cules. Tocmai din acest motiv, nuanţa pietrei de coral variază de la alb sau roz până la roşu şi negru. Coralul roşu, care se regăseşte pe majoritatea bijuteriilor, are un puternic rol protector, stimulează creativitatea, iubirea şi pasiunea şi alungă frustrarea şi resentimentele. De asemenea, măreşte abilităţile intelectuale ale purtătorului şi sporeşte puterea intuitivă, imaginaţia şi abilităţile de comunicare.

Atunci când porţi o bijuterie cu coral, trebuie să ştii că acest cristal se descarcă de energiile negative acumulate o dată pe lună, într-un castron cu apă şi sare de mare, iar pentru încărcare trebuie lăsat pe timpul nopţii tot în apă amestecată cu sare marină.


Broșă / pandantiv din argint cu coral roșu
219 lei  197.10 lei

Pandantiv din argint cu coral roșu
129 de lei  116.10 lei

Perla echilibrează emoţiile şi sentimentele

Perla mai este numită şi „Lacrima lui Dumnezeu” şi are efect maxim atunci când este purtată fără alte cristale. Grecii antici obişnuiau să poarte perle întrucât considerau că acestea aduc fericirea conjugală şi ţin departe necazurile amoroase. De altfel, chiar şi acum specialiştii susţin că perla echilibrează emoţiile şi sentimentele, ajutând purtătorul să deţină controlul asupra acestora. 

Perla sporeşte intuitita şi imaginaţia, stimulează şi amplifică încrederea în propria persoană şi atrage prosperitatea în viaţa purtătorului. De asemenea, se spune că perla are capacitatea de a transforma energia negativă în energie pozitivă, protejând împotriva oricăror pericole.

Ca oricare alt cristal care absoarbe energiile negative, perlele (implicit, bijuteriile cu perle) trebuie curăţate periodic cu apă călduţă.


Pandantiv din argint cu perlă barocă
1490 de lei  1341.00 lei

Cercei din argint cu perle
310.00 lei  279 de lei

Pandantiv din argint cu perlă
220 de lei  198 de lei

Brățară din argint cu perle de cultură
469 de lei  422.10 lei

Piatra de abalone, simbolul puterii şi al prosperităţii

Abalone – sau „opalul mării”, aşa cum mai este denumită datorită tonurilor intense de verde şi albastru – a fost privită încă din Antichitate ca o adevărată comoară dătătoare de viaţă. Piatra de abalone aduce calmitate, limpezeşte judecata, sporeşte intuiţia şi atrage norocul. De asemenea, acest cristal permite purtătorului să nu se lase ghidat de sentimente şi emoţii atunci când este cazul, favorizând gândirea raţională. Se spune că abalone induce o atitudine pozitivă şi jovială, eliminând energiile negative.


Cercei din argint cu abalone albastru
84 de lei  75.60 de lei

Pandantiv din argint cu abalone mov
99 de lei  89.10 lei

Pandantiv din argint cu abalone albastru
109 lei  98.10 lei


Cercei din argint cu abalone albastru
89 de lei 80.10 lei

Profită la maximum de modul în care pietrele preţioase şi semi-preţioase, alese în funcţie de semnul tău zodiacal, îţi pot influenţa viaţa! Magazinul online de bijuterii Accent Bijuterii îţi pune la dispoziţie colecţii variate de accesorii cu geme cunoscute pentru proprietăţile lor metafizice, aşa că nu îţi va fi greu să găseşti piesa care ţi se potriveşte!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!