Trendul verii: ce bijuterii trebuie să porți la evenimentele speciale

Redactor Andreea Baluteanu

Vara este anotimpul perfect pentru a fi creativă, pentru a rupe gura târgului cu outfituri fanteziste însoțite de bijuterii și mai și. Este momentul ideal pentru a-ți lăsa imaginația să zburde liberă, fără să te mai temi de restricții, fără să îți fie frică să îndrăznești.

Din fericire, trendurile din vara 2019 evidențiază cum nu se poate mai bine opulența și fantezia pe care le asociem cu sezonul cald. Azi îți vorbim despre bijuteriile care fac ravagii la petreceri. Descoperă îndreptarul nostru de stil în rândurile de mai jos!

Fii pregătită să strălucești: 9 bijuterii pentru petrecerile memorabile ale verii 2019

Culoare, fast, lumină: petrecerile verii sunt imposibil de imitat în alte anotimpuri. Îți spunem mai jos care sunt bijuteriile pe care să le porți la un eveniment special în acest an, în funcție de locul în care trebuie să celebrezi! Am ales, ca întotdeauna, să ne inspirăm de la Accent Bijuterii, magazinul online unde trendurile sunt traduse în piese spectaculoase, artistice, pornind de la metale nobile, pietre prețioase și semiprețioase prelucrate cu toată dragostea din lume.

Spune-ne unde mergi la petrecere în această vară și îți spunem ce să porți!

Un eveniment de artă

Fie că participi la un vernisaj sau la un concert de muzică clasică, ne dorim ca vara 2019 să îți fie plină cu evenimente de artă și cultură. Firește, vestimentația ta trebuie să fie în ton cu specificul acestei ocazii, de aceea îți recomandăm rochii suave și fluide sau costume cu pantaloni scurți și sacou de mătase, dacă vrei o tușă de menwear.

Prima alegere? Optează pentru un colier opulent! Fiind vorba despre un eveniment atât de special, e clar că ai nevoie de bijuterii care să impresioneze cu latura lor artistică. Colierul din argint cu perle de cultură și safire multicolore de la Accent Bijuterii este un exemplu perfect în acest sens: bogat, sofisticat și plin de viață, reprezintă piesa care te va evidenția în orice circumstanță. Perlele sunt simbolul verii, iar safirele multicolore reflectă practic frumusețea unui câmp plin de flori.

Colier din argint cu perle de cultură, safire multicolore

Dacă nu ești înclinată să porți coliere sau piesa ta vestimentară nu permite asocierea cu acest tip de bijuterie, îți recomandăm din toată inima o brățară masivă. Le-am văzut peste tot în vara 2019 și reprezintă unul dintre trendurile „fierbinți” ale perioadei. Cu cât e mai plină de personalitate brățara, cu atât mai bine! Ne place la nebunie brățara din argint cu topaz, os, granat, peridot și ametist, perfectă pentru cele mai sofisticate ținute ale verii tale! Bonus: oscul sculptat în formă de chip este garanția că vei impresiona și cu spiritul tău artistic.

Brățară din argint cu topaz, os, granat, peridot și ametist

O petrecere la piscină

Wow: e una dintre cele mai cool ocazii de sărbătoare ale verii și suntem mândre de tine că ai primit o invitație. De data aceasta, îți recomandăm să fii mai subtilă cu bijuteriile, mai ales că e destul de cald afară. Alege piese care să evidențieze în mod delicat costumul tău de baie și rochia sau tunica pe care o vei purta pe deasupra.

Cerceii opulenți sunt cea mai potrivită modalitate de a fermeca fără a fi prea ostentativă. Îți recomandăm unii lungi, bogat împodobiți, așa cum sunt cerceii din argint cu citrin de la Accent Bijuterii. Placați cu rutheniu și aur alb de 14 karate, vor sclipi îmbietor la urechile tale și vor constitui acea piesă care va lipi toate privirile de tine în această vară.

Cercei din argint cu citrin

Pietrele și detaliile specifice mării reprezintă o modalitate extraordinară de a te remarca în ținuta ta de pool party. Optează pentru un inel din argint cu scoică și vei ști că ești perfect aranjată fără să depui prea multe eforturi sau să te temi că bijuteriile tale dragi vor fi afectate de plonjările în piscină. Bijuteria din argint cu scoică de la Accent Bijuterii se dovedește pur și simplu ideală pentru această ocazie.

Inel din argint cu scoică

O petrecere în club

Iată cel mai bun moment pentru a epata! În club ai voie să faci orice, așa că nu te teme să suprapui și să mixezi bijuterii, după cum ne învață trendurile din 2019!

A rămas la modă gestul de a așeza mai multe coliere la gâtul tău și trebuie să recunoaștem că acest artificiu de styling se dovedește perfect pentru club. Firește, trebuie să ai grijă la colierele pe care le alegi, deoarece, deși nu sunt prea multe reguli pe care să le respecți, tot e recomandată un strop de precauție. Începe cu un colier scurt, la baza gâtului, opulent, și completează cu unul mai lung și mai delicat. Colierul din argint cu ametist, turmalină și opal, placat cu aur alb de 14 karate, este baza perfectă de la care să pornești pentru acest look! 

 
 

Colier din argint cu ametist, turmalină și opal roz

 

Ce mai poți face pentru a străluci la un asemenea eveniment? Poartă cercei desperecheați sau doar o singură astfel de bijuterie! Precum în cazul colierelor, dă dovadă că te pricepi la stil și păstrează un element comun, așa cum ar fi culoarea sau piatra. Noi am asocia oricând cerceii din argint cu tanzanit, sidef și perle de cultură cu cerceii din argint cu turmalină roz de la Accent. Cele două piese au în comun accentele de roz, dar și inserțiile spectaculoase de zirconia, care conferă și mai multă strălucire celor două perechi cu care vei fermeca în club.

 

Cercei din argint cu tanzanit, sidef și perle de cultură

 

 

Cercei din argint cu turmalină roz

 

Un eveniment glam

Fie că este vorba despre o gală de caritate, de o cină simandicoasă sau de orice alt eveniment care are titulatura white sau black tie, e clar că trebuie să scoți la înaintare cele mai frumoase bijuterii. Sfatul nostru este să mizezi pe rafinament și pe prețiozitate: ce rimează mai bine cu aceste caracteristici decât o bijuterie cu diamant?

O pereche de cercei din aur roz cu diamante naturale este răspunsul la dilema ta. Sunt scânteietori, frumoși, de-a dreptul irezistibili. Ornamentați cu 10 diamante naturale rose cut, delicați și sublimi, vor fi modalitatea ideală de a ieși în evidență la o megapetrecere.

Cercei din aur roz cu diamante naturale

Ține cont de recomandările noastre și vara 2019 te va surprinde scânteind la orice party! Poartă bijuterii spectaculoase la ocaziile speciale ale anotimpului și lasă-te inspirată de exemplarele care îți taie respirația de la Accent Bijuterii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.