Spunem adio unghiilor într-o singură culoare! 8 manichiuri de încercat neapărat

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul acesta vrei să ieși din tipar cu unghiile tale? Să atragi privirea, să strălucești și să-i faci pe bărbați să viseze? Dacă manichiurile îndrăznețe nu te intimidează, te afli la locul potrivit. Îți vom arăta câteva modele pe care trebuie să le încerci neapărat, dacă te-ai săturat de monotonia unghiilor pale sau într-o singură culoare. De exemplu, dacă vrei steluțe, dar îți dorești, în același timp, o nuanță electrică în valuri, nu trebuie să renunți la niciunul dintre modele. Combinațiile de culori și desenele îndrăznețe sunt acum la îndemâna ta!

Prospețimea pepenelui verde

Prospețimea pepenelui verde

Sună mai degrabă ca o gustare răcoroasă, nu-i așa? Dar tot senzație de răcoare îți dau și aceste unghii delicate, aproape copilărești, cu un mic desen de forma unei felii de pepene în locul cuticulei sau pe întreaga suprafață a unghiei. Înainte să se termine vara, trebuie să încerci această manichiură măcar o dată.

Sursa foto: Instagram

Unghii cu aspect artistic și transparent

Unghii cu aspect artistic și transparent

Aceste unghii sunt mici opere de artă, dând iluzia că poți vedea prin ele. Sunt asemănătoare trendului Negative Space Nails, dar ai nevoie, în plus, de culori acrilice pentru a le desăvârși. Dup ce realizezi delimitările cu acrilice, poți alege orice design îți convine, chiar și unul foarte îndrăzneț, care le va șoca pe prietenele tale.

Sursa foto: Instagram

Veselia petrecerilor cu confetti

Veselia petrecerilor cu confetti

Nimic nu ne dă mai mult senzația de vară și de party ca aceste unghii multicolore, care chiar par acoperite de confetti. Imaginează-ți doar că degetele tale se cufundă în sclipici, steluțe și paiete și vei vedea parcă în fața ochilor aceste unghii fermecătoare. Așezate delicat pe un pahar de vin sau pe umărul partenerului tău de dans, sigur vor artage atenția multor persoane.

Sursa foto: Instagram

Vârtejuri de legături colorate

Vârtejuri de legături colorate

Unghiile cu rețele colorate (manichiura tie-dye) au parte de o revenire spectaculoasă în acest sezon, alături de tricourile și adidașii pictați cu puncte și pete. Poți alege un design îndrăzneț, chiar obraznic sau minimalist, pentru că oricum vei avea succes. Fiecare unghie poate avea o combinație cromatică distinctă, dând senzația de cer înnorat sau de curcubeu, după cum îți place.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: istock, instagram

Articolul urmator Exprimarea de sine schimbă lumea - Noua campanie MODIVO pentru primăvara-vară 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.