De ce Meghan Markle are aceeași poziție la toate evenimentele

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când faci parte din familia regală, trebuie să ai stil și o ținută bine studiată, pentru că ești tot timpul în atenția a milioane de oameni. Dacă te transformi dintr-o actriță în ducesă, cu siguranță că îți vei învăța destul de repede rolul, cu tot ce presupune el.  Acest lucru s-a întâmplat cu Meghan Markle când a trecut de pe platourile de filmare de la Suits în rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii.

meghan markle

Interesant la Meghan este faptul că își păstrează aceeași poziție la toate evenimentele publice la care participă. Experții în limbaj corporal arată că această postură, cu mâinile încrucișate și coatele îndoite demonstrează ”confort și încredere” când te afli în lumina reflectoarelor.

Meghan Markle pozează într-o femeie încrezătoare și sofisticată

Cu siguranță, ducesa de Sussex a primit instrucțiuni despre cum trebuie să se prezinte în ochii publicului, iar postura sa este cât se poate de studiată. Ca toate celebritățile care pozează când își întâlnesc admiratorii, Meghan și-a ales cea mai convenabilă postură, ca să dea impresia de eleganță și bunăvoință, dar să fie și confortabilă în același timp. Blanca Cobb, expert în limbaj corporal, spune că această poziție nu a fost una adoptată natural la început, dar a devenit astfel, odată cu trecerea timpului. O persoană publică precum Meghan nu-și permite să arate crispată sau stânjenită în timpul aparițiilor media. Așa că a folosit această postură, la început studiat, apoi din ce în ce mai firesc, până a devenit o parte din comportamentul obișnuit în public.

meghan

”Pentru Meghan această postură cu mâinile încrucișate înainte și coatele în lateral este aproape ca un scut, o barieră pentru a se proteja. Încrucișarea mâinilor aduce confort și dă senzația de persoană încrezătoare.”, subliniază Cobb.

Meghan ia lecții pentru a fi o ducesă adevărată

Blanca Cobb consideră că Meghan a deprins postura pe care o are la orice eveniment lucrând cu un expert în body language. ”Este o postură foarte cizelată.”, arată Cobb, adăugând că nimic nu este lăsat la voia întâmplării în ținuta lui Meghan.

meghan 2

Mai mult decât atât, Meghan a participat la mai multe ”lecții de ducesă”, cu ajutorul unei specialiste în etichetă a reginei, Samantha Cohen. Aceste lecții au durat 6 luni, timp în care Meghan a suferit o transformare completă de la vechiul look de scenă la o ținută aristocratică perfectă.

meghan 3

Surse foto: Getty Image

Articolul urmator 4 camasi simple pe care Meghan Markle le poarta in tinute casual chic

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.