DivaInterviu: Stilul Cosmina Pasarin

DivaInterviu: Stilul Cosmina Pasarin

Andra Ilias

Carte de vizită: Cosmina Păsărin şi-a făcut intrarea în show biz odată cu unul din primele reality-show-uri de la noi, Vara Ispitelor. De atunci a activat în Pro TV, a pozat în Playboy, a devenit actirţă şi acum joacă în serialul Chiquititas pastorat de mogulul media, Lazarov.

Ai un ritual anume de întreţinere a părului?
     Nu am un ritual anume, dar încerc, pe cât posibil, să am grijă de părul meu, în condiţiile în care, prin natura meseriei mele, acesta este agresat zilnic. Tocmai de aceea, încerc să nu folosesc produse de fixare, gen spumă sau fixativ, iar din când în când folosesc măşti profesionale la saloane de frumuseţe sau îmi prepar singură un amestec de ulei de măsline şi gălbenuşuri de ou pentru că sunt şi adepta cosmeticii naturiste.

Ce stil de coafură preferi pentru ocaziile speciale?
      Pentru că am un păr destul de lung prefer coafurile lejere. La ocazii speciale îmi place să-mi las părul desfăcut, să-i fac câteva bucle pentru volum.

La ce vârstă ai început să foloseşti produse de întreţinere?
      Când am început să lucrez în televiziune, adică pe la 18-19 ani, am început să iau în serios problema părului. Înainte nu îi acordam prea multă importanţă pentru că nu ştiam cât de mult se poate degrada podoaba capilară dacă nu o îngrijeşti corespunzător, aşa că am devenit din ce în ce mai atentă.

Dintre toate produsele de întreţinere pe care le foloseşti, pe care nu îl schimbi niciodată?
      Şamponul este produsul cosmetic căruia îi sunt fidelă. Folosesc Wella Lifetex Proffesional, pe care îl cumpăr de la salon. Îmi iau o sticlă mare de 2-4 litri şi îl ţin până se consumă.

Ai fost vreodată blondă?
      Am avut şuviţe blonde la un moment dat, dar nu m-am simţit foarte bine aşa pentru că nu mă reprezentau, drept urmare am renunţat repede la ele.

Ai făcut greşeli flagrante în materie de frumuseţe?
      Îmi pace să cred că nu. Nu am făcut schimbări radicale, nu mi-am tatuat sprâncenele, conturul buzelor, nu mi-am pus silicoane pentru că sunt adepta naturaleţii.

Ţi-ai schimba complet look-ul pentru un rol?
      Da, fără discuţie mi-aş schimba look-ul în condiţiile în care ar merita rolul sau filmul respectiv. Dacă vrei să mergi pe drumul actoriei trebuie să te adaptezi schimbărilor şi noilor situaţii în permanenţă.

Foloseşti creme pentru fermitate, anticelulitice şi altele de acest gen?
      Nu cred în aceste creme. Prefer să fac sport, decât să dau banii pe o astfel de cremă. Probabil că fac bine, dar la o scară foarte mică. Am înţeles că anumite creme profesionale înving ţesutul adipos şi astfel se deblochează grăsimea, dar în niciun caz astfel de creme nu se găsesc în comerţ.

Articolul urmator
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont