DivaInterviu: Stilul Dana Savuica

DivaInterviu: Stilul Dana Savuica

Andra Ilias

Carte de vizită: Dana Săvuică a fost printre primele manechine românce care şi-a făcut un nume şi de atunci e constant în lumina reflectoarelor, arătând la fel de bine, chiar dacă este mama unei fete de 13 ani. În ultima vreme o puteţi vedea în fiecare weekend la Euforia, vorbind despre sex în emisiunea Jurnal Intim.

Ai un ritual anume de întreţinere a părului?
Da, mă duc la coafor ca să îl spăl cu produse profesionale şi pentru a-l trata cu creme şi mască. Fiind blond, necesită o întreţinere specială ca să rămână firul sănătos şi culoarea să nu se mătuiască. Îl vopsesc o dată pe lună ca să îmi fac rădăcinile şi ca să îmi reînprospătez culoarea.

Ce stil de coafură preferi pentru ocaziile speciale?
În general, merg pe două stiluri. Unul retro, cu bucle mari, şi unul casual, modern, părul fiind întins şi bretonul pieptănat în afară. Abordez coafuri asemănătoare cu cele ale Madonnei.

La ce vârstă ai început să foloseşti produse de întreţinere?
De mică am avut un păr foarte bogat, destul de greu de întreţinut. Dar am folosit mereu şampoane şi balsam foarte bune cum ar fi Elseve, L'Oreal, St. Ives. Mergeam constant la coafor pentru a-i îndepărta vârfurile arse şi abordam coafuri moderne. De la 18 ani am început să-l vopsesc, el trecând prin mai multe etape de roşu, şaten şi mergând încet către blond. Dintre toate produsele de întreţinere pe care le foloseşti, pe care nu îl schimbi niciodată? De obicei sunt fidelă produselor L'Oreal.

Mergi frecvent la solar?
Nu merg deloc la solar. Prefer să fac plajă în curte, cu soluţie de protecţie solară. Eu am un pigment foarte bun, posibil şi pentru că am trăit 6 ani în ţări tropicale. Mă înnegresc imediat.

Cât de des te coafezi?
O dată pe săptămâna la Geta Voinea.

Crezi că diferenţa de preţ între saloanele de cartier şi cele de fiţe este justificată?
Da, depinde de spaţiu, locaţie, calitatea produselor şi de experienţa hair-stiliştilor. Plus, este un business şi orice business îşi are propriul său target.

O duci pe fiica ta la coafor?
Da, are un păr foarte frumos şi bogat, lucios, iar eu o învăţ să se spele numai cu produse de calitate care menţin în timp strălucirea părului.
Articolul urmator
Fusta lungă cu crăpătură pe picior: cum o porți corect
Fusta lungă cu crăpătură pe picior: cum o porți corect
Ce spune stilul vestimentar despre tine?
Incepe quiz
Ce spune stilul vestimentar despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    7 trucuri pentru a face balerinii mai confortabili