DivaInterviu: Stilul Florentina Opris

DivaInterviu: Stilul Florentina Opris

Andra Ilias

Carte de vizită: La 39 de ani este într-o formă de invidiat pentru că este o sportivă înnăscută. Probabil acesta este şi motivul pentru care este prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Prima Tv. Mai multe despre ea aflaţi şi de pe www.florentina.ro.

Ai un ritual anume de întreţinere a părului ?
      Părul este partea cea mai expusă şi din acest motiv am un mod special de al îngrijii. Şamponul pe care îl folosesc este unul de regenerare, apoi folosesc un balsam de la Londa. Folosesc o dată pe săptamâna o mască cu placentă, pe care o menţin pe par 15 min. Nu îmi pieptăn părul, îl desfac cu degetele, în acest fel protejez firele de par. Evit să folosesc orice alt produs pentru păr, care l-ar putea încărca de substanţe care să-l agreseze.

Ce stil de coafură preferi pentru ocazile speciale?
      Îmi place foarte mult să-mi simt părul, îl prind foarte rar, iar la ocazii speciale prefer coafurile lejere.

La ce vârstă ai început să foloseşti produse pentru întreţinere?
      Aveam 28 de ani când m-am nuanţat prima dată. La 30 de ani am început să folosesc mască pentru păr; îmi aplicam ulei de măsline pentru a-mi întreţine părul.

Dintre toate produsele de întreţinere pe care le folosesti, pe care nu le schimbi niciodată ?
      Rămân fidelă produselor Londa de îngrijire a părului, iar şamponul rămâne mereu acelaşi.

Cât din zi o dedici sportului?
      Sportul face parte din viaţa mea, este hobby-ul şi profesia mea. Pentru că sunt conştientă de beneficiile sportului asupra organismului meu, am grijă ca cel puţin o oră în fiecare zi să fac mişcare. Fac sport în sală, înot, schiez în funcţie de anotimp.

Consideri că există sporturi doar pentru bărbaţi şi altele doar pentru femei?
      Există sport şi acesta este lucrul cel mai important şi apoi, în funcţie de ceea ce îşi doreşte fiecare se poate alege. Sunt sigură că cei 700 de muşchi pe care îi avem pe întreg corpul, "trebuie puşi la treaba". Dacă mă gândesc la sportul de masă, este foarte important să ţii cont de sportul care îţi face plăcere să îl execuţi cât mai des. Gândindu-mă "la moda în sport", bărbaţii preferă lucrul pe aparate, iar femeile în funcţie de motivele pe care le au referitor la felul în care doresc să arate.

Banuim ca ai o dieta foarte stricta. Mai calci "strâmb" din când în când?
      Pentru mine, a mă alimenta înseamna un mod de viaţă şi nu o dietă. Sunt sigură că dacă tot mai multe persoane adopta acest stil, cuvantul “dietă” nu va mai fi folosit. Respect cele trei mese pe zi, peste care nu sar niciodată. Apa este foarte importantă pentru mine, aşa că am grijă să beau apă înainte de masă, niciodată în timpul mesei sau după masă. Îmi plac dulciurile, nu le evit, doar că le mănânc la masa respectivă şi în cantităţi mici, mai mult de poftă. Între mese nu mănânc nimic, pentru a-i da răgaz organismului să digere alimentele cel puţi patru ore. Dacă am reuşit să obişnuiesc organismul cu acest mod de a mă alimenta, tendinţa de a "călca strâmb" nu mai există.

Foloseşti creme pentru fermitate, anticelulitice şi altele de acest gen ?
      Sunt conştientă, şi am simţit acest lucru pe propriul meu corp, ca modul în care te alimentezi şi frecvenţa cu care faci sport sunt foarte importante pentru aspectul pielii. Nu neglijez însă partea de masaj o dată pe săptămână, atunci când îmi aplic o cremă hidratantă.
Articolul urmator
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi
Sandale sau pantofi la rochie de seară? Ce ar trebui să alegi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cum se poartă cămașa: sfaturi de care să ții cont