Interviu: Stilul Ilinca Vandici

Interviu: Stilul Ilinca Vandici

Andra Ilias

Carte de vizită:
      Are 21 de ani dar este deja de câţiva ani vedetă. Acum o poţi vedea zilnic în emisiunea Bulevard de pe Kanal D.Stil permanent:
Ai un ritual anume de întreţinere a părului?
      Am. Ca toate blondele. Blondul se întreţine foarte greu, mai ales dacă are o lungime medie sau lungă. Se distruge foarte repede, mai ales cum trebuie eu să îl aranjez zilnic pentru emisiune. De aceea am mare grijă de el. îl spăl maxim de trei ori pe săptămână cu apă călduţă, şampănându-l de două ori. Apoi aplic o mască hidratantă. După clătire, îl las cam 5-10 minute cu prosopul pentru a absorbi toată apa. Ulterior aplic un balsam-spray care nu se mai clăteşte şi care îl protejează. Pentru coafare folosesc un alt spray special împotriva căldurii, cu efect de fixare. După care mai dau şi un luciu de păr.

Ce stil de coafură preferi pentru ocaziile speciale?
      Cât mai natural. Nu-mi fac coc sau alte nebunii. Nici la nuntă nu aş vrea să-mi fac coc. De când m-am lansat în televiziune mi-am creat o linie personală a coafurii, lăsându-mi părul cât mai natural. Am reuşit să scap de perie, placă, ondulator. Folosesc doar nişte bigudiuri speciale, cu căldură, de la Remington, pe care rulez părul şi în jumătate de oră este gata ondulat.

La ce vârstă ai început să foloseşti produse de întreţinere?
      Pentru corp, de foarte mică. Ştiu că mama mă dădea cu cremă de fiecare dată după baie. Pentru faţă, am început pe la vreo 16 ani să fur creme şi farduri de la sora mea care e cu trei ani mai mare, pentru că mama nu mă lăsa să le folosesc. Ea e cosmeticiană şi ştia foarte bine efectele pe care le au acestea asupra tenului. Pe la 18 ani, când am intrat în televiziune, am început să-mi cumpăr singură, sub atenta recomandare a mamei mele. Iar pentru păr, deşi înainte foloseam măşti hidratente, de când mi l-am vopsit blond, am început să-i acord o atenţie tot mai mare.

Dintre toate produsele de întreţinere pe care le foloseşti, pe care nu îl schimbi niciodată?
      În general am mers mereu pe aceeaşi linie, doar am adăugat altele. Dar ceea ce folosesc de foarte multă vreme fără să schimb este gelul de duş de la Burjois.

Stil variabil:
Foloseşti nişte produse anume pentru podoaba capilară?
      Da. Folosesc gama Wella. Şi sămpon pentru hidratare şi menţinerea culorii de la Joico.

Preferi produsele de îngrijire naturale, rustice sau pe cele gata preparate, la cutiuţă?
      Aş merge şi pe cele naturale, dar nu am timp. Am înţeles ca uleiul de măsline este foarte bun pentru părul blond. Şi mai ştiu să alte reţete naturale, dar acestea cer mult timp. Aşa că le prefer pe cele gata preparate care sunt mult mai practice şi mai eficiente.

Ce tunsori preferi la bărbaţi?
      Tunsori normale, cu părul scurt. Nu-mi plac cei cu părul lung, gelaţi excesiv sau fără păr. Bine, sunt unii cărora le stă bine cu el făcut în toate felurile, dar scurt.

Preferi să faci sport sau să ţii o dietă?
      Eu sunt foarte norocoasă şi nu am nevoie de nici una din ele. Am un metabolism foarte bun. Mă menţin aşa orice, oricât şi oricând aş mânca. Am şi făcut 10 ani de dans modern şi cred că şi asta a contat. Dar, dacă ar fi să aleg, aş prefera sportul, nu cred în dietele restrictive. Şi poate aş renunţa la anumite alimente de care organismul nu are nevoie, cum sunt dulciurile sau pâinea.
Articolul urmator
10 ținute de nuntă pentru femei de 50 de ani
10 ținute de nuntă pentru femei de 50 de ani
Ce spune stilul vestimentar despre tine?
Incepe quiz
Ce spune stilul vestimentar despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.