Vedetele adoră aceste coliere! Învaţă să le porţi şi tu!

Eugenia Dinescu, redactor

Accesoriile perfecte nu ar trebui să distragă întotdeauna atenţia de la ţinuta pe care o porţi, ci să completeze întreg ansamblul într-un mod armonios. Pentru a conferi un rafinament subtil ţinutelor tale, colierele din aur rămân cea mai inspirată alegere, iar cele mai stylish vedete de la Hollywood ne demonstrează constant acest lucru.

Fie că preferi bijuteriile discrete sau statement, motivele abstracte sau simbolurile profund personale, magazinul Lovebird.ro ţi-a pregătit o selecţie irezistibilă de coliere din aur! Pregăteşte-te să faci loc în cutia de bijuterii, pentru că ţi le vei dori pe toate!

Forme geometrice

 Colier romb gol din aur 14 kt,
lovebird.ro, 450 de lei
 Colier hexagon din aur 14 kt,
lovebird.ro, 450 de lei
 Colier cerc din aur 14 kt,
lovebird.ro, 450 de lei
 Colier romb din aur 14 kt,
lovebird.ro, 550 de lei

Shailene Woodley
Dacă plănuieşti să îţi măreşti colecţia de bijuterii cu piese în trend, nu te uita mai departe de colierele cu pandantive geometrice. Obsesia modei pentru liniile simple și siluetele curate continuă şi în acest an, aşa că poţi avea certitudinea că peisajul accesoriilor nu va fi ocolit de influenţe minimaliste. Romburile, cercurile şi hexagonurile sunt una dintre cele mai importante tendinţe ale momentului şi vor aduce un suflu contemporan oricărui outfit! Potrivite atât pentru o ţinută office, în linii masculine, cât şi într-un outfit boho, colierele cu forme geometrice trebuie să se regăsească în colecţia ta de bijuterii în acest sezon!

Coliere cu nume

 Colier inimă cu literă din aur 14 kt,
lovebird.ro, 450 de lei
 Colier cu nume din aur 14 kt,
lovebird.ro, 560 de lei
 Colier placă cu nume din aur 14 kt,
lovebird.ro, 640 de lei
 Colier profil băieţel din aur 14 kt,
lovebird.ro, 560 de lei

Jessica Alba
Jessica Biel, Katie Holmes, Kim Kardashian şi Jessica Alba sunt doar câteva dintre vedetele care s-au lăsat cucerite de farmecul colierelor personalizate. Pe covorul roşu sau într-un context casual, poţi avea certitudinea că vor conferi oricărei ţinute un plus de rafinament! Alege un colier cu numele tău ori al unei persoane dragi sau optează pentru o versiune mai subtilă, purtând doar iniţiala numelui. În plus, magazinul Lovebird îţi oferă posibilitatea de a grava gratuit colierul ales, în măsura în care forma şi spaţiul permit acest lucru.

Forme jucăuşe Colier Coroană din aur 14 kt,
lovebird.ro, 540 de lei
Colier căluţ din aur 14 kt,
lovebird.ro, 490 de lei
 Colier săgeată din aur 14 kt,
lovebird.ro, 490 de lei
 Colier caleaşcă din aur 14 kt,
lovebird.ro, 540 de lei

Abigail Spencer
Colierele din aur cu pandantiv sunt o piesă esenţială în garderoba oricărei femei, însă acest lucru nu înseamnă că şi-au epuizat potenţialul de a ne surprinde. Uită de modelele conservatoare şi alege un simbol în ton cu personalitatea ta: o săgeată, o caleaşcă sau o coroană demnă de o prinţesă modernă sunt micile detalii chic care îţi vor reaminti cât de important este să insufli un spirit jucăuş ţinutelor tale de zi cu zi. Tendinţele în materie de bijuterii nu se schimbă la fel de repede precum în materie de vestimentaţie, aşa că poţi fi sigură că ai făcut o alegere inspirată, pe care o vei purta mai multe sezoane la rând!

Pandantive cu zodii   
 Colier zodia balanţă din aur 14 kt,
lovebird.ro, 570 de lei
 Colier zodia scorpion din aur 14 kt,
lovebird.ro, 570 de lei
Miley Cyrus Bijuteriile pe care le porţi spun mai multe despre tine decât ai putea intui la prima vedere. Detaliile mici pot construi adevărate poveşti despre personalitatea purtătoarei şi ce poate fi mai sugestiv decât zodia în care te-ai născut? Dacă îţi doreşti ca fiecare piesă pe care o porţi să îţi reflecte stilul şi personalitatea, pandantivele cu semnul zodiacal sunt cea mai chic modalitate de a o face.  Vara aceasta, transformă trăsăturile care te reprezintă într-un fashion statement!

Accesează magazinul online Lovebird.ro, descoperă colecţia completă de bijuterii şi completează-ţi colecţia cu piesele care vorbesc despre tine! Tu ştii deja ce vei purta sezonul acesta?

Surse foto: Splashnews, Hepta, Zimbio

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.