Trendul imposibil de purtat în România

Trendul imposibil de purtat în România

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Culorile deschise sunt printre preferatele tale, dar, când ajungi acasă seara, și-au pierdut de mult strălucirea și arată cenușii, prăfuite, cu dungi negre pe mâneci. Un drum prin București este o adevărată aventură, în care nu se mai respectă nicio regulă de igienă. Oricât ai vrea să-ți ferești hainele prețioase, nu poți face față cantității de praf și mizerie cu care intri în contact în toate locurile publice.

Geaca albă – un articol pe care nu poți să-l porți în România

femeie cu haine albe

Sursa foto: Pinterest

Imaginează-ți că te trezești dimineața și alegi să te îmbraci cu geaca ta albă, imaculată. Ai o dispoziție bună și vrei să împrăștii lumină în jurul tău. Abia ai ieșit din casă și observi o urmă neagră pe marginea mânecii. Ai uitat că trebuie să eviți balustrada, mai ales dimineața devreme, când femeia de serviciu nu a ajuns încă la bloc. Mai faci câțiva pași și te așezi pe o bancă, să te uiți un moment pe agendă. Când te-ai ridicat, ai constatat că ai o palidă dungă cenușie pe spate. Dacă nu ai mașină sau nu iei un taxi, destinul gecii tale albe este pecetluit. Urci în autobuz și totul te amenință: barele acoperite de straturi de materiale greu de identificat, gențile și rucsacurile care se lipesc de tine, mâinile care te îndepărtează ostentativ din calea lor. Când vei coborî la metrou, geaca ta perfectă are un aer trist, în ton cu chipul tău deja obosit. Iar ziua de-abia a început...

Dăm lucrurile pe repede înainte și se apropie seara. Dacă alegi să ieși cu iubitul în parc, este cireașa de pe tort. Orice întâlnești în cale este o sursă de praf pentru articolul tău vestimentar preferat: băncile, gheretele sau echipamentele pentru gimnastică. Ești ca într-un joc pe calculator, în care trebuie să te ferești de diverși inamici. Când intri, în sfârșit, pe ușa casei tale, nici tu, nici geaca ta nu mai aveți nimic din strălucirea de dimineață.

femeie rufe

Cum să porți hainele albe

Dacă vrei, totuși, să porți o geacă albă, este bine să respecți câteva recomandări:

1. Tratează cu maximă atenție haina albă. În felul acesta, este ceva mai protejată, chiar dacă nu poți evita orice sursă de mizerie.

2. Evită să stai pe băncile publice. Sunt una dintre cele mai consistente surse de praf din București.

3. Ai grijă când mănânci și când bei. Alege băuturi transparente, precum apă sau lapte de nucă de cocos, și alimente pe care le poți consuma în bucățele mici, precum sushi, nuggets de pui, legume și fructe tăiate.

femeie band vin

4. Poartă lucrurile albe când nu faci prea multe drumuri prin spațiile publice. În acest fel ai șansa să rămâi curată și proaspătă din cap până în picioare.

Cum să speli hainele albe în 3 pași

Pasul 1

Verifică eticheta de pe geacă pentru a vedea dacă există instrucțiuni privind spălarea la mașină. Pune jacheta în mașina de spălat, numai cu lucruri albe, selectează temperatura indicată pe etichetă și pornește mașina. Majoritatea hainelor albe necesită apă caldă. Dacă există o anumită zonă care are nevoie de îngrijiri speciale, poți folosi un detergent sau un produs special de albire.

Pasul 2

Așteaptă până când geaca este scufundată complet în apă înainte de a adăuga produsele de înălbire, pentru a evita apariția petelor. Adaugă înălbitorul în apă, utilizând indicațiile de pe ambalaj în ceea ce privește cantitatea necesară.

Pasul 3

Agață geaca pe un umeraș și așaz-o pe uscător în poziție verticală.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator
A crescut cu porecla de "Miss Gunoi", dar asta nu a stat în calea visului ei. Miss Thailanda a purtat o rochie făcută integral din cheițe de conserve, ca omagiu pentru părinții ei
A crescut cu porecla de "Miss Gunoi", dar asta nu a stat în calea visului ei. Miss Thailanda a purtat o rochie făcută integral din cheițe de conserve, ca omagiu pentru părinții ei
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.