Tu de unde îți cumperi pulovere damă? Poartă la vedere experiența casual a diferitelor modele Larysa.ro

Tu de unde îți cumperi pulovere damă? Poartă la vedere experiența casual a diferitelor modele Larysa.ro

Redactor Divahair.ro

Pasiune, formă de terapie sau relaxare, shopping-ul ocupă locul de pe podium din topul pasiunilor tuturor femeilor.

Înnoirea garderobei cu piese vestimentare precum aceste pulovere damă și accesorii noi ne induce o stare de euforie care luptă activ împotriva stresului cotidian, a problemelor uzuale și, conform ultimelor statistici, chiar și a… ridurilor.

colaj pulovere

7 informații interesante din lumea pasionatelor de fashion

1. Achiziționarea pieselor vestimentare sau a articolelor de încălțăminte ne induce o fericire mai mare comparativ cu achiziționarea obiectelor pentru casă.

2. Gândurile unui procent de 74% dintre femei par că zboară în fiecare minut la magazine, haine, pantofi și accesorii. Deși, între noi fie vorba, suntem toate conștiente că procentul e ceva mai mare de atât.

3. Tipurile de articole achiziționate în cel mai mare procent la nivel mondial sunt tricourile, topurile și jeanșii. Reflectând asupra acestor statistici, deducem că stilul casual este medaliatul cu aur al podiumului.

4. Deseori mergem la shopping însoțite de soți, iubiți, mame sau, în majoritatea cazurilor, de cea mai bună prietenă.

Părerile pasionaților de shopping la acest capitol sunt împărțite, astfel încât unii sunt de părere că este necesar să fim însoțiți la cumpărături de o prietenă care să ne ajute cu sfaturi sincere, iar ceilalți cred că o prietenă doar complică lucrurile și ne poate umbri bucuria de a merge la cumpărături.

5. Dacă soțul sau iubitul vă însoțesc la shopping, vă puteți considera norocoase. Iar dacă aveți și o prietenă ale cărei sfaturi chiar sunt sincere, satisfacția va fi deplină.

6. Stilurile personale sunt extrem de diferite, astfel încât putem întâlni oameni cu un simț mai ascuțit al modei, oameni care fac eforturi pentru a fi în ton cu tendințele sau oameni care nu pun foarte mult accent pe asta.

Specialiștii ne comunică faptul că tot mai multe femei apelează la părerile consultanților pentru a nu da greș în alegerea ținutelor, dar și pentru a-și crea sau defini stilul propriu.

7. Că sunt dependente de shopping sau pur și simplu au nevoie de anumite produse noi, vedetele nu fac nici ele excepție de la regulă.

Suntem familiarizate cu deja celebrele cazuri ale fashion icons: Victoria Beckham, Rihanna, Naomi Campbell, Kate Moss, Cameron Diaz ș.a.

Un caz aparte este cel al primei doamne Jacqueline Kennedy - Mai mult decât soția președintelui Statelor Unite.

Presupusa deținătoare a unui cont bancar estimat la milioane de dolari, Jacqueline pare că putea cheltui în medie suma de 300 de mii de dolari pentru piese vestimentare de la branduri extrem de cunoscute și populare.

De o eleganță inegabilă, Jacqueline se pare că este și deținătoarea unui record pe care numeni nu a reușit să îl depășească.

Prințesa bluzițelor albe

O altă emblemă a modei, Prințesa Diana se număra printre rândurile pasionatelor de shopping, fiind o mare fană a cumpărăturilor. Prințesa Diana obișnuia să investească constant într-o colecție impresionantă de bluze albe.

Un alt caz celebru este cel al cântăreței Celine Dion, cunoscuta deținătoare a unei colecții de încălțăminte care numără nu mai puțin de 3000 de perechi.

Pentru iubitoarele de shopping, Larysa ne oferă doza de încredere de care avem nevoie fără a ne depăși bugetul!

Iar pentru a comanda pulovere damă și alte piese vestimentare, accesează magazinul online Larysa.ro.

 • Telefon: 0722 219 375

 • E-mail: contact@larysa.ro

Articolul urmator
35 citate despre ruj roșu care te vor convinge să îl alegi în fiecare zi
35 citate despre ruj roșu care te vor convinge să îl alegi în fiecare zi
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.