V fair deschide listele de înscriere pentru designeri

V fair deschide listele de înscriere pentru designeri

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.

V for Vintage

Pe 13 și 14 aprilie 2019 ne întâlnim la Palatul Telefoanelor pentru ediția cu numărul 22 a târgului V fair. Două zile de shopping alternativ care ne conectează cu cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage.

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, accesorii și bijuterie contemporană se face pe baza unui portofoliu. Formularul de înscriere AICI.

Tematica acestei ediții: “THE FUTURE IS NOW “

“Moda în zilele noastre se transformă cu o viteză fulgerătoare, azi se poartă ceva, mâine ceva complet diferit. Așa că ne întrebăm, What’s the next big thing? Pot fi materialele inovatoare precum Tencell, Econyl, pielea vegană sau folosirea unor materiale clasice în feluri noi. Sau poate piesele vestimentare devin multifuncționale – azi porți o salopetă și mâine o transformi într-un top cu pantaloni. Rămâne la latitudinea ta să decizi cum o sa fie viitorul în modă. The Future is Now.”
Key words: Colorful Prints, Boiler Suits, Multifunctional, En Beige, Lemon Yellow, Fishnet, Polka Dots, Safari Adventurer
Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. La fiecare ediție invităm în juriu persoane cu experiență și expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecția unui design autentic.

La această ediție juriul este format din: Alina Gavrilă Borțun (Creative Director Gavrilă&Asociații, responsabilă de direcția de creație și campaniile de comunicare ale evenimentelor Romanian Design Week, Diploma, Gala Societății Civile și Cartierul Creativ), Alex Necula (Manager Buyer Concept Store ENTRANCE) și Laura Călin (fondator V fair)
Criteriile de selecție pe care le urmărim sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziunea și calitatea prezentării portofoliului.

Colecționarii de vintage autentic sunt invitați să trimită un mail de înscriere la v@vforvintage.ro

Alina Gavrilă Borțun

Data limită pentru înscrierea portofoliilor la V fair ediția 22 este 15 martie 2019.

Alex Necula-juriu

Premii pentru cei mai creativi designeri

V fair oferă designerilor participanți șansa sa intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Premiile oferite reflectă atât performanțele creative și stilistice, cât și coerența și consistența brandului.

Premiile oferite în cadrul ediției V fair din 13-14 aprilie sunt:

Best Young Designer by Glamour – fashion editorul revistei selectează un designer la început de carieră care se remarcă prin creativitate. Designerul selectat este premiat cu un articol dedicat în revista Glamour.
Runaway Designer by Feeric Fashion Week – oferit designerului care prezintă la V fair o colecție out of the box. Premiul constă într-un fashion show în calendarul Feeric Fashion Week.
Iconic Designer by RDW, ales de echipa Romanian Design Week drept unul dintre designerii promitatori ai anului 2019.
Most Popular Designer – ales de către public ca fiind designerul preferat al ediției actuale de V fair. Designerul cel mai popular este admis direct la următoarea ediție de V fair și beneficiază de condiții preferențiale de participare.

Mai multe detalii pe vforvintage.ro 

Articolul urmator
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
De la inspirație la legendă: Istoria uluitoare a celebrei genți Birkin
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?
Incepe quiz
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.