Adevarata Stare de Bine

WE BRING SPRING in the Sweet Paprika & Bookletta Showroom

Miercuri, 22.03.2017
de Andreea Marinescu

Joi, 30 martie, ora 19:30 – Sweet Paprika și Bookletta vă invită să întâmpinați primăvara în cadrul evenimentului „We Bring Spring” și să descoperiți, în calitate de primi invitați, showroom-ul metamorfozat în cea mai frumoasă odă adusă primăverii.

Totodată, în cadrul evenimentului veți avea ocazia de a analiza, admira și, de ce nu, proba, noile colecții semnate de cele două branduri. Exuberanța și ludicul rămân caracteristice pentru noua colecție Sweet Paprika intitulată, în mod sugestiv, ”Caliente”, în timp ce despre noile genți Bookletta putem spune că înfloresc,  la propriu, pe umărul fericitelor lor purtătoare bookaholice.

femeie imbracaminte de strada

Mai mult decât o petrecere sau o lansare de colecție, WE BRING SPRING este o reinventare a parteneriatului Gabriela Atanasov + Rusanda Cojocaru. Este o invitație la a simți primăvara din tot sufletul și a depăna povești trecute și planurile viitoare. Toate acestea vor prinde contur doar îndemnate de aroma unui pahar de Rose Verite de la Vincon (sau serul adevărului) și a celor mai bune bomboane Bucuria.

Vă așteptăm, așadar, pe Str. Ion Oteteleșanu, nr. 3A, etaj 2, interfon 02 (zona Universitate, Cercul Militar), să vă alăturați unei petreceri ale cărei cuvinte de ordine sunt zâmbetul, fericirea și prospețimea. Nu uitați să vă purtați primăvara!

femeie vesele care vorbesc

Despre noi:

Sweet Paprika a fost la început versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov în liceu la ora de Limba engleză și este o metaforă pentru “Iubire”. Mai târziu, a devenit un “mode de vivre” în stilul dulce-iute, apoi un blog de modă și stil personal, iar pe 12 octombrie 2012 numele primei colecții semnate Gabriela Atanasov. Conceptul Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice, femei.

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată. Conceptul Bookletta îi aparţine Rusandei Cojocaru. Acest concept inovator se răspândeşte rapid prin lume, fiind deja purtată pe umărul  cititoarelor cochete din Europa, dar ajungând şi în colţuri îndepărtate şi exotice ale lumii, duse ușor pe aripi de carte și stil. Bookletta încurajează și promovează lectura și cartea drept simbolul unei femei care este frumoasă pe dinafară și pe dinauntru.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!